Φήμες για συγχώνευση Stellantis με Renault – Το κέρδος για τη γαλλική κυβέρνηση αλλά και οι δηλώσεις των CEO

0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Στελέχη της Stellantis και της Renault απέρριψαν κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι δύο γίγαντες της αυτοκινητοβιομηχανίας θα μπορούσαν να συγχωνευθούν για να σχηματίσουν μια νέα υπερδύναμη της αυτοκινητοβιομηχανίας, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς αυτούς ως απλές εικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες για μια πιθανή συγχώνευση μεταξύ της Stellantis και της Renault ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος, κυρίως λόγω των αναφορών στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Πρόσφατα, ένα δημοσίευμα υποστήριξε ότι ο στόχος μιας τέτοιας συγχώνευσης θα ήταν η δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού αυτοκινητοβιομηχανικού κολοσσού, ο οποίος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την κινεζική εισβολή.

Το δημοσίευμα πρότεινε επίσης ότι η συνδυασμένη “οντότητα” θα μπορούσε να ξεπεράσει τον όμιλο Volkswagen ως ο κορυφαίος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Επιπλέον, είχε διατυπωθεί η εικασία ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υποστηρίζει αυτή την ιδέα, ευνοώντας μια στρατηγική συμμαχία μεταξύ των δύο μεγάλων εμπορικών σημάτων για την ενίσχυση του ευρωπαϊκού τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος Carlos Tavares χαρακτήρισε τις αναφορές ως «καθαρές εικασίες», ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Renault Luca de Meo τις απέρριψε ως «φήμες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μερίδιο της γαλλική κυβέρνησης

Η γαλλική κυβέρνηση έχει έννομο συμφέρον για το μέλλον των εμπορικών σημάτων Stellantis και Renault. Κατέχει το 15% της Renault και έχει μερίδιο 6,1% στη Stellantis. Επιπλέον, ο Μακρόν λέγεται ότι επιθυμεί να τεθεί επικεφαλής του νέου υπερ-ομίλου το αφεντικό της Renault, Luca de Meo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι δεν είναι μόνο η Stellantis και η Renault που θα μπορούσαν να συγχωνευθούν για να δημιουργήσουν την υπερδύναμη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι η BMW προσχώρησε πρόσφατα στο σχήμα ως πιθανός τρίτος εταίρος και θα μπορούσε να φέρει μαζί της την τεχνογνωσία της στα ηλεκτρικά οχήματα υψηλής τεχνολογίας. Τα στελέχη των τριών εμπορικών σημάτων ενδέχεται να συναντηθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.



zougla.gr

Μεντιλίμπαρ: «Έτσι ζήσαμε την κατάκτηση του Conference»

0


«Στις μέρες μας η εποχή που προηγείται της σεζόν (preseason) είναι άχρηστη». Μία από τις αλήθειες-όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα eldesmarque.com- του Βάσκου προπονητή του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω εθνικών ομάδων, «πέρασε» από τα μικρόφωνα του «Onda Vas».

«Ερνέστο, ο καλύτερος για την Αθλέτικ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ερνέστο (Βαλβέρδε) είναι ο καλύτερος προπονητής για την Αθλέτικ λόγω του ποιος είναι ως τύπος, για το πώς είναι προπονητής και για το πώς έχει προσαρμοστεί στις ιδιομορφίες της Αθλέτικ. Έχω καλή σχέση με τον Ερνέστο, λίγοι θα μπορέσουν για να μιλήσω άσχημα για αυτόν, είναι καλός άνθρωπος και καλός τύπος», είπε μιλώντας για τον συμπατριώτη του προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος βέβαια στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία από τον πάγκο του Ολυμπιακού σε δύο περιόδους (2008-09 και 2010-12).

«Όλα είναι καλά μέχρι να τα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι»

Στη συνέχεια μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι «όλα είναι καλά μέχρι να τα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι και όλα χρησιμοποιούνται για κριτική, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε», ενώ αναφέρθηκε στο σημερινό ποδόσφαιρο, τονίζοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις μέρες μας η preseason είναι άχρηστη»

«Στις μέρες μας η εποχή που προηγείται της σεζόν (preseason) είναι άχρηστη. Παίζεις τέσσερα παιχνίδια με την αγορά ακόμα ανοιχτή, και κάποιοι παίκτες έρχονται ή φεύγουν την τελευταία στιγμή και χωρίς σχεδόν καμία προετοιμασία, πρέπει να τους φέρεις σε φόρμα με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη, και στους πρώτους επίσημους αγώνες δεν ξέρεις καν τι κάνεις».

«Τώρα δεν είναι πιο επαγγελματίες γιατί πηγαίνουν στο γυμναστήριο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές του σήμερα, παρατήρησε ότι «οι παίκτες λένε ότι τώρα οι παίκτες έχουν τάμπλετ και όχι κοιλιά; Δεν είναι αλήθεια, πριν ήμασταν πολύ επαγγελματίες, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Τώρα δεν είναι πιο επαγγελματίες γιατί πηγαίνουν στο γυμναστήριο, εδώ το σημαντικό είναι το γήπεδο. Όλοι θα βλέπουν εσένα, αλλά πρέπει να κοιτάς περισσότερο την ομάδα και την ομάδα παρά την ατομική φιγούρα, τώρα όλα είναι τεχνολογία και αναλυτές. Είναι εντάξει, αλλά για μένα υπάρχουν πάρα πολλά δεδομένα. Είναι αδύνατο να τα χειριστείς αργότερα με όσο λίγο χρόνο υπάρχει. Κοιτάξτε τον Εμπαπέ στο ντοκιμαντέρ του Λουίς Ενρίκε».

«Στην Ελλάδα είναι πιο θερμοί από εμάς»

Παραδέχεται ότι αισθάνεται πολύ άνετος… «στο δρόμο με φωνάζουν «κόουτς, προπονητή» αλλά με αφήνουν ήσυχο παρόλο που είναι πιο θερμοί από εμάς, πολύ περισσότερο, για καλό και για κακό, αν δεν κερδίσεις τα πρόσωπα είναι χαμηλότερα, αλλά αν κερδίσεις η χαρά είναι τεράστια», εξήγησε.

«Στο Θαλντιμπάρ ή στο Λαρέδο κυκλοφορούσα και δεν ήμουν πολύ γνωστός, αλλά τώρα σε αναγνωρίζουν και σου ζητούν φωτογραφίες, αυτόγραφα, ναι, έχω παρατηρήσει τη διαφορά. Στην πόλη μου ήμουν μόνο ένας ακόμα , ενώ τώρα τα παιδιά σε κοιτούν με το στόμα ανοιχτό».

«Περικυκλωμένοι από μηχανές και φωτοβολίδες»

Θυμήθηκε τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του Conference League:

«Εκεί ήταν όλοι, αφού παίξαμε τον τελικό στην Αθήνα και ήμασταν εκεί μέχρι τις 7 το πρωί: από το γήπεδο με το λεωφορείο στους δρόμους και το δημαρχείο, από εκεί στο γήπεδο στις 5 το πρωί και εκεί τελείωσαν όλα. Όλα ήταν πολύ ζεστά και μέσα σε λίγο, σαν τρελοί στο λεωφορείο περικυκλωμένοι από μηχανές και φωτοβολίδες».

Από την Έιμπαρ στη Σεβίλλη και μετά στην Αθήνα…

«Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, η έκπληξη είναι εκεί, στον δρόμο· ήμουν ήρεμος μετά τα Χριστούγεννα και τον Μάρτιο με πήραν τηλέφωνο από τη Σεβίλλη, που ήταν κοντά στον υποβιβασμό, αλλά κρατήσαμε καλά, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα. για το UEL και είχαμε την επιτυχία και την τύχη να το κερδίσουμε».



zougla.gr

«Αν βγει η Κάμαλα θα πάω φυλακή» – Η αμέριστη συμπαράσταση του Μασκ για τον Τραμπ

0


O Έλον Μασκ ,σε αποκλεισιτική συνέντευξη με τον συντηρητικό πολιτικό σχολιαστή Τάκερ Καρλσον που μεταδόθηκε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), μιλάει  για την συμπαράσταση του στον Τραμπ, τις προβλέψεις του για το μέλλον των ΗΠΑ και για πολλά άλλα…

Αφού εμφανίστηκε μαζί με τον Τραμπ σε μια συγκέντρωση του Σαββατοκύριακου, ο Μασκ χρησιμοποίησε μια δίωρη συνομιλία με τον Τάκερ Κάρλσον για να προωθήσει δεξιές απόψεις.

Αν χάσει , την γ***ησα

«Αν χάσει , την γ***ησα», είπε ο Μασκ στον Κάρλσον.«Πόσο καιρό νομίζετε ότι θα είναι η ποινή φυλάκισής μου; Θα δω τα παιδιά μου; Δεν ξέρω», αστειεύτηκε.

Η ατυχής ανάρτηση

Ο Μασκ υπονόησε γελώντας πως οι Δημοκρατκοί θα τον βάλουν φυλακή καθώς ανακάλεσε μία – διαγραμμένη πλέον- ανάρτηση του στο X στην οποία έγραφε« «Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν/Κάμαλα», ακολουθούμενο από το emoji με το σκεπτόμενο πρόσωπο.

Ο δισεκατομμυριούχος αναφέρει πως αναγκάστηκε να διαγράψει το post καθότι πολλοί θεώρησαν πως επρόκειτο για προτροπή σε μία απόπειρα δολοφονίας των δημοκρατικών αρχηγών.

Εν συνεχεία των τότε εντάσεων και αφότου κατέβασε την ανάρτηση, φάνηκε να υπονοεί ότι επρόκειτο για αστείο, λέγοντας: «Ένα μάθημα που έμαθα είναι ότι επειδή λέω κάτι σε μια ομάδα και γελάνε, δεν σημαίνει ότι θα είναι τόσο ξεκαρδιστικό ως ανάρτηση στο Χ».

Το μελλον των ΗΠΑ με τους Δημοκρατικούς

Στην συνέχει προχώρησε σε μία αρκετά ακραία δήλωση καθότι υποστήριξε πως «αν δεν βγει ο Τραμπ, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές για τις ΗΠΑ». Και ακολούθησε αναλύοντας την -αρκετά απλοϊκή- συλλογιστική πίσω από την δήλωση.

Σύμφωνα με τον Μασκ λοιπόν, ο Μπάιντεν φέρνει υπερβολικά πολλούς παράνομους μετανάστες στην Αμερική. Και αν όλοι αυτοί πάρουν πράσινη κάρτα και εν τέλει αποκτήσουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, αναγκαστικά θα ψηφίζουν μόνο τους Δημοκρατικούς.

Και αυτό παρόλο που οι ιδεολογίες των μεταναστών αυτών δεν ευθυγραμμίζονται με τις «ακροαριστερές απόψεις» των Δημοκρατικών καθώς η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να φέρουν τους φίλους κα την οικογένεια τους στις ΗΠΑ. Δεδομένου μάλιστα ότι οι Δημοκρατικοί τους δίνουν τόσα επιδόματα, καθίστανται «δεσμευμένοι» με αυτούς.

Αν έχουμε άλλη μία τετραετία δημοκρατικών θα αποκτήσουμε ένα μονοκομματικό κράτος.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο:





in.gr

Γ.Στάσσης: Δυναμική ρύθμιση των αγορών, ένωση των κεφαλαιαγορών και επιτάχυνση των δικτύων

0


Δυναμική ρύθμιση των αγορών, ένωση των κεφαλαιαγορών και επιτάχυνση της ανάπτυξης των δικτύων είναι οι τρεις προτεραιότητες που έθεσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης μιλώντας σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής του BloombergNEF στο Λονδίνο.

Παρεμβαίνοντας στο διάλογο για πιθανές αλλαγές στο πλαίσιο που διέπει τις αγορές ενέργειας ο κ. Στάσσης υπογράμμισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε αγορές που λειτουργούν και δίνουν τα κατάλληλα σήματα. Χρειαζόμαστε δυναμική ρύθμιση (όχι απρόβλεπτη) για την απομείωση του κινδύνου και την επένδυση σε υποδομές. Και σίγουρα χρειαζόμαστε μια ένωση κεφαλαιαγορών. Το πιο ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιό μας είναι η ενότητα στην Ευρώπη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ανάπτυξη του δικτύου υστερεί. Και χρειάζονται περίπου 5 έως 10 χρόνια για να αναπτυχθεί το δίκτυο μεταφοράς- μερικές φορές περισσότερα από 10 χρόνια, σύμφωνα με τον ΙΕΑ, για τις γρήγορες γραμμές μεταφοράς. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και προληπτικοί. Αυτό σημαίνει μια δυναμική και συντονισμένη σε όλη την Ευρώπη ρυθμιστική προσέγγιση για τις επενδύσεις μας στο δίκτυο».

Όπως είπε, η υλοποίηση μιας καθαρής, ανταγωνιστικής ενεργειακής μετάβασης είναι το κλειδί για τη συνολική ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης και για έναν βιώσιμο κόσμο. Σε γενικές γραμμές, πρόσθεσε, θα έλεγα ότι κινούμαστε ταχύτερα προς τον στόχο μας, αλλά πρέπει να επιταχύνουμε ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος δε στον όμιλο ΔΕΗ τόνισε ότι κάνει το καθήκον του καθώς «Η εξέλιξή μας τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ο ορισμός της ενεργειακής μετάβασης και της ασφάλειας εφοδιασμού», ανάφερε συγκεκριμένα.

«Όσον αφορά την παραγωγή, έχουμε αναδιαμορφώσει πλήρως το χαρτοφυλάκιό μας. Πραγματοποιούμε το ταχύτερο σχέδιο σταδιακής κατάργησης του λιγνίτη έως το 2026, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε πολύ γρήγορα την καθαρή ενέργεια. Είμαστε σε καλό δρόμο για να προσθέσουμε 4,3GW νέας καθαρής ενέργειας σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη μέχρι το 2026 διπλασιάζοντας το μέγεθος του χαρτοφυλακίου μας και στη συνέχεια με τον ισχυρό αγωγό μας να το τριπλασιάσουμε μέχρι το 2030.

Η Ευρώπη δεν έχει φθηνό φυσικό αέριο. Αλλά αυτό που έχουμε είναι σημαντική διαθεσιμότητα ηλιακών και αιολικών πόρων που είναι επίσης συμπληρωματικοί. Και αυτό ήταν μέρος της σκέψης μας πίσω από τη μεγάλη μας επέκταση στη Ρουμανία. Η Ρουμανία έχει μεγάλους αιολικούς πόρους και η Ελλάδα έχει μεγάλους ηλιακούς πόρους. Συνδυάζοντάς τους δημιουργούμε έναν ενεργειακό διάδρομο στη ΝΑ Ευρώπη και παρέχουμε αξία στους καταναλωτές μας μέσω πράσινης και προσιτής ηλεκτρικής ενέργειας και προϊόντων, μειώνοντας παράλληλα την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δεν είναι μόνο η Ρουμανία. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στις χώρες της περιοχής μας, καθώς προχωρούν με τα σχέδιά τους για την απεξάρτηση από τον άνθρακα».



zougla.gr

Έκθεση Αυτοκινήτου: Πανελλαδική Πρεμιέρα για το DS 4 HYBRID και το DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

0


Στην έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo, η γαλλική πολυτελής μάρκα DS Automobiles παρουσιάζει σε Πανελλήνια Πρεμιέρα το νέο DS 4 HYBRID που συνδυάζει αρμονικά την Avant Garde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής, και το κορυφαίο Plug-in υβριδικό DS 7 300ps 4×4 που μεταφέρει την state-of-the-art τεχνογνωσία από την Formula E, συνδυάζοντας τις υψηλές επιδόσεις με την αποδοτικότητα.

DS4 HYBRID

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DS 4, η επιτομή της γαλλικής φινέτσας, παρουσιάζεται σε νέες εκδόσεις PALLAS και ÉTOILE που αντανακλούν το κορυφαίο savoir-faire της μάρκας, προσφέροντας επίπεδα εξοπλισμού που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών, καθώς και με νέα υβριδική τεχνολογία.

Το DS 4 HYBRID ξεκινά αθόρυβα χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια, με μηδενικές εκπομπές CO2, ενώ όταν απαιτηθεί συνδυάζει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές μορφές ενέργειας για αξιοσημείωτη οδηγική άνεση και τεράστια αποδοτικότητα. Συγκεκριμένα, σε μια αστική διαδρομή αρκετών χιλιομέτρων, η τεχνολογία HYBRID καθιστά δυνατή την ηλεκτροκίνηση για περισσότερο από το 50% της διαδρομής, με όφελος έως και 40% στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα HYBRID είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αυτόνομα. Η μπαταρία φορτίζεται αυτόματα κατά την οδήγηση, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια ή να περιμένετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

Επιπρόσθετα, στην έκθεση Auto Athina 2024 η DS παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό την Νέα Collection ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY η οποία αποτελεί ωδή στην γαλλική τέχνη του ταξιδιού. Η ειδική έκδοση είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας – έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας:  τον Antoine de Saint Exupéry. Η νέα έκδοση υπόσχεται να κάνει τη κάθε διαδρομή ξεχωριστή και το κάθε ταξίδι μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρμονία του εσωτερικού, η απαράμιλλή πολυτέλεια του δέρματος Nappa, οι αριστοτεχνικές λεπτομέρειες με χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως η μοναδική ραφή pearl σε σχήμα μαργαριταριού στις εσωτερικές επενδύσεις, το ανάγλυφο μοτίβο guilloché “Clous de Paris” στο εσωτερικό φινίρισμα που συναντάμε στην υψηλή ωρολογοποιία, καθώς και η τεχνοτροπία “bracelet” στο δέρματα – σήμα κατατεθέν της DS Automobiles – αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ του οδηγού και δημιουργούν μία μοναδική οδηγική εμπειρία αξεπέραστης άνεσης και πολυτέλειας.

Εάν θέλετε να δείτε από κοντά τα καινούργια αυτοκίνητα της DS με την υψηλή αισθητική της γαλλικής κομψότητας και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα, προλαβαίνετε. Οι πύλες της έκθεσης θα παραμείνουν ανοικτές έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας είναι Σάββατο & Κυριακή από 10:00 – 21:00 και Δευτέρα έως Παρασκευή από 14:00 – 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 10€- Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

.

 



zougla.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός FIRST Global Challenge χάρις στα γρήγορα δίκτυα της COSMOTE

0


Η Αθήνα φιλοξένησε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τον διεθνή διαγωνισμό μαθηματικής ρομποτικής FIRST Global Challenge 2024. Με τη βοήθεια των γρήγορων δικτύων της COSMOTE, με ταχύτητες που «αγγίζουν» το 1 Gbps, περισσότεροι από 3.000 μαθητές και μέντορες από 193 χώρες μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο σύγχρονο event.

Η COSMOTE, ως χορηγός τηλεπικοινωνιών, κάλυψε με υπερσύγχρονες δικτυακές υποδομές κινητής και σταθερής τις ανάγκες διεξαγωγής του. Χάρις στα δίκτυα COSMOTE Fiber και COSMOTE 5G, προσέφερε ειδικά σχεδιασμένες λύσεις συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη φορά που χορηγός τηλεπικοινωνιών του διαγωνισμού προσέφερε 1.700 κάρτες κινητής 5G στους διοργανωτές και εθελοντές του διεθνούς τουρνουά ρομποτικής για να εξυπηρετηθεί η επικοινωνία των ομάδων και εθελοντών της διοργάνωσης.

Την Τελετή Έναρξης στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και την εκδήλωση FIRST Global Challenge 2024, με θέμα “Feeding the Future”, τίμησαν περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες, που συμμετείχαν ενεργά στα διαθέσιμα δρόμενα, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της επιστήμης και της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του εκπαιδευτικού διαγωνισμού είναι να προωθήσει την παγκόσμια συνεργασία και να εμπνεύσει τα δύο δισεκατομμύρια νέων στον κόσμο να ασχοληθούν με τους τομείς του STEM για να συμβάλλουν στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων.

Χωρισμένες σε δύο συμμαχίες (μπλε και κόκκινη) οι χώρες που δήλωσαν συμμετοχή κλήθηκαν να «τρέξουν» τα ρομπότ στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες, με στόχο να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα στοιχεία γινόταν για τη δημιουργία ενός βιώσιμου συστήματος διατροφής. Ο διαγωνισμός διήρκησε αρκετές ώρες και ήταν γεμάτος αγωνία και διασκέδαση, καθώς οι ομάδες έλαβαν μέρος σε αλλεπάλληλους αγώνες, όπου συνεχώς ανατρέπονταν οι βαθμολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό, η COSMOTE, μέλος του Ομίλου Telekom, με προτεραιότητα τη δημιουργία μιας ψηφιακής κοινωνίας για όλους, παράλληλα με σημαντικές επενδύσεις σε σύγχρονα ψηφιακά δίκτυα, την τελευταία δεκαετία συμβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις στην ανάπτυξη του STEM και της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα.



zougla.gr

Ταεκβοντό: Συμβολικό πριμ στους αθλητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας

0


Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Μιχάλη Φυσεντζίδη του γενικού γραμματέα, Νίκου Θωμαΐδη, του τεχνικού συμβούλου, Παναγιώτη Παλαιολόγου, της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κυριακής Κούβαρη, αλλά και πλήθος συγγενών, φίλων και συναθλητών τους, πραγματοποιήθηκε η άφιξη της ελληνικής αποστολής εφήβων και νεανίδων από την Κορέα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο καθώς και δύο πέμπτες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα «Τσαντσιόν 2024», καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη και την 5η θέση στην κατάταξη των αγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Φυσεντζίδης, αφού συνεχάρη τα μέλη της ελληνικής αποστολής ανακοίνωσε ότι 𝛈 𝛆𝛋𝛕𝛆𝛌𝛆𝛔𝛕𝛊𝛋ή 𝛆𝛑𝛊𝛕𝛒𝛐𝛑ή 𝛂𝛑𝛐𝛗ά𝛔𝛊𝛔𝛆 𝛎𝛂 𝛆𝛊𝛔𝛈𝛄𝛈𝛉𝛆ί 𝛔𝛕𝛐 𝚫𝛊𝛐𝛊𝛋𝛈𝛕𝛊𝛋ό 𝚺𝛖𝛍𝛃𝛐ύ𝛌𝛊𝛐, 𝛕𝛈𝛎 𝛂𝛑𝛐𝛎𝛐𝛍ή 𝛔𝛖𝛍𝛃𝛐𝛌𝛊𝛋𝛐ύ 𝛑𝛒𝛊𝛍 𝛔𝛆 ό𝛌𝛐𝛖ς 𝛕𝛐𝛖ς 𝛂𝛉𝛌𝛈𝛕ές 𝛑𝛐𝛖 𝛅𝛊𝛂𝛋𝛒ί𝛉𝛈𝛋𝛂𝛎 𝛋𝛂𝛕𝛂𝛋𝛕ώ𝛎𝛕𝛂ς 𝛂𝛑ό 𝟏𝛈 έ𝛚ς 𝟓𝛈 𝛉έ𝛔𝛈𝛔𝛕𝛈 𝛅𝛊𝛐𝛒𝛄ά𝛎𝛚𝛔𝛈 𝛕𝛈ς 𝚱𝛐𝛒έ𝛂ς. 𝚺ύ𝛍𝛗𝛚𝛎𝛂 𝛍𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛂𝛑ό𝛗𝛂𝛔𝛈 𝛂𝛖𝛕ή, 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝛑𝛒ώ𝛕𝛐 𝛎𝛂 𝛅𝛐𝛉𝛆ί 𝛕𝛐 𝛑𝛐𝛔ό 𝛕𝛚𝛎 𝟑.𝟎𝟎𝟎 𝛆𝛖𝛒ώ, 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝛕𝛒ί𝛕𝛐 𝛕𝛚𝛎 𝟐.𝟎𝟎𝟎 𝛆𝛖𝛒ώ 𝛋𝛂𝛊 𝛔𝛕𝛊ς 𝛑έ𝛍𝛑𝛕𝛆ς 𝛉έ𝛔𝛆𝛊ς 𝛂𝛑ό 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝛆𝛖𝛒ώ.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Θωμαΐδης, απευθυνόμενος στα μέλη της αποστολής, τους συνεχάρη για την αγωνιστική τους διάθεση αλλά και για το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πάθος της ελληνικής κερκίδας που βοήθησε τους αγωνιζόμενους να καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι χρυσό μετάλλιο στα -51 κιλά πήρε ο Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός, ενώ «χάλκινη» Παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε η Λαμπριάνα (Λαμπρινή Άννα) Ασημάκη στα -49 κιλά. Την 5η θέση πήραν οι Μελίνα Γεωργίου στα -46 κιλά, καθώς και η Χριστίνα Γεωργία Αηδονίδου στα -44 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοδοί προπονητές ήταν οι Κωνσταντίνος Καπάνης, Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Μιλτιάδης Γουρουφίδης, ενώ ο Ιωσήφ Μακρυνάκης ήταν αρχηγός αποστολής.

(*) Στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενο από τον υπεύθυνo προπονητή Μιλτιάδη Γουρουφίδη, αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης, το γκρουπ των αθλητών και αθλητριών της εθνικής μας ομάδας που ανήκουν σε συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας. Τους υποδέχθηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΤ, Χρήστος Μανώλης και ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Γιώργος Ναζίρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr

Μεσανατολικό: 17 νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας

0


Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας στη Γάζα ανακοίνωσε σήμερα τον θάνατο 17 ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα σε ένα σπίτι σε προσφυγικό καταυλισμό στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας.

“Οι ομάδες της Πολιτικής Άμυνας ανέκτησαν 17 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων παιδιά, και πολλούς τραυματίες έπειτα από (ισραηλινό) αεροπορικό βομβαρδισμό σε ένα σπίτι στον προσφυγικό καυταλισμό αλ Μπουρέιτζ, στο κέντρο της Γάζας”, δήλωσε ο Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπασάλ δήλωσε πως οι νεκροί καθώς και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλ Άουντα, στον καταυλισμό Νουσέιρατ, και στο νοσοκομείο των μαρτύρων του αλ Άκσα, στην πόλη Ντέιρ αλ Μπάλαχ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πολλά ισραηλινά πλήγματα συγκλόνισαν το κεντρικό και το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Αυτόπτες μάρτυρες και διασώστες δήλωσαν επίσης ότι οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις συνεχίζονται στην Τζαμπάλια (βόρεια), το κέντρο και ο προσφυγικός καταυλισμός της οποίας έχουν περικυκλωθεί από τον ισραηλινό στρατό από προχθές, Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε “περίπου 20 τρομοκράτες” σε αεροπορικά πλήγματα και σε μάχες στο έδαφος τις τελευταίες 24 ώρες στην Τζαμπάλια, όπου είπε πως ανακάλυψε αποθήκη της Χαμάς.

Τους τελευταίους μήνες, τα ισραηλινά στρατεύματα επανήλθαν σε πολλές περιοχές του παλαιστινιακού θύλακα όπου η Χαμάς “ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της”.

Ο στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι σκότωσε τρία μέλη του παλαιστινιακού κινήματος σε αεροπορικό πλήγμα στις 30 Σεπτεμβρίου που χτύπησε ένα σχολείο στη συνοικία Ντάρατζ Τούφαχ, ανατολικά της πόλης της Γάζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr

«O Νόμος του Μέρφυ»: Κυκλοφόρησαν τα επίσημα τρέιλερ και πόστερ της κινηματογραφικής παραγωγής

0


«Ο Νόμος του Μέρφυ», η νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή, σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας «Ευτυχία», είναι μία κωμωδία υψηλών προδιαγραφών που σπάει τον κώδικα με το ανατρεπτικό της σενάριο και το έξυπνο χιούμορ. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνει η Κάτια Γκουλιώνη, έχοντας πλάι της ένα εντυπωσιακό cast (Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Τόνια Σωτηροπούλου, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Στέργιογλου, Βικτώρια Μπιτούνη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Effi Rabsilber, Λευτέρης Πολυχρόνης, Ευάγγελος Βογιατζής).

Το σενάριο υπογράφουν ο Άγγελος Φραντζής, η Κατερίνα Μπέη και ο Κωστής Σαμαράς ενώ η μουσική φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστούν: Kάτια Γκουλιώνη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Νίκος Κουρής, Τόνια Σωτηροπούλου, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Στέργιογλου, Βικτώρια Μπιτούνη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Effi Rabsilber, Λευτέρης Πολυχρόνης, Ευάγγελος Βογιατζής
Με τους: Πολυξένη Παπακωνσταντίνου, Παύλος Ιορδανόπουλος, Πολύδωρος Βογιατζής, Δάφνη Αλεξάντερ, Άλκηστις Πουλοπούλου, Μάριος Ιωάννου, Τιτίκα Βλαχοπούλου, Βασίλης Μπούτσικος, Θεοδώρα Τσαφωνιά, Μιχαέλα Χαριλάου, Δημήτρης Γεωργιάδης, Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύνοψη

Έπειτα από ένα ατύχημα, η Μαρία Αλίκη, μια αποτυχημένη ηθοποιός σε αναζήτηση μεγάλων ρόλων, εισέρχεται σε μία πραγματικότητα όπου καλείται να παίξει όλους τους πιθανούς ρόλους που θα μπορούσε να της έχει χαρίσει η ζωή, αν είχε κάνει διαφορετικές επιλογές.

Πού βρίσκεται; Ονειρεύεται, πέθανε ή λιποθύμησε; Προσπαθώντας να καταλάβει τι της συμβαίνει, αλλά και να βρει την έξοδο προς την αληθινή ζωή της, η Μαρία Αλίκη βλέπει τον εαυτό της να προσπαθεί να χωρέσει σε ρόλους που μοιάζει να έχουν σχεδιάσει άλλοι για εκείνη. Πώς μπορεί να γυρίσει πίσω; Κυρίως όμως: θέλει να γυρίσει πίσω; Υπάρχει κάτι που αγαπάει στη ζωή της; Σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με πολλά ευτράπελα, η Μαρία Αλίκη θα αναμετρηθεί με τον εαυτό της και θα κληθεί να απαντήσει επί της ουσίας «To be or not to be?». Σε τελική ανάλυση, ποια είναι πραγματικά η Μαρία Αλίκη και πώς μπορεί να βρει την έξοδο για να επιστρέψει στη ζωή;

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθετικό Σημείωμα

Η Μαρία Αλίκη, η ηρωίδα της ταινίας, είναι ένα πρόσωπο οικείο, αστείο και αγαπημένο. Γεμάτη φόβους, ματαιώσεις και τραύματα που την κάνουν να επαναλαμβάνει μοτίβα και συμπεριφορές, η Μαρία Αλίκη προσπαθεί να τα καταφέρει. Δίνει την μια και μοναδική μάχη που όλες και όλοι μας δίνουμε απέναντι στην, συχνά ακατανόητη, πραγματικότητα και φυσικά απέναντι στον εαυτό μας, αυτό το μυστήριο που μοιάζει να περιέχει όλα τα υπόλοιπα.

Ο Νόμος του Μέρφυ είναι μια ταινία που μιλάει για κάθε στιγμή όπου επαναδιαπραγματευόμαστε την ζωή μας, και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να επιλέξουμε έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Είναι η ιστορία κάθε ανθρώπου που, έστω και για λίγο, πίστεψε βαθιά ότι μπορεί να μεταμορφωθεί και να αλλάξει.
Και επειδή έχουμε μάθει, υπηρετώντας πάντα τις πατριαρχικές δομές της αφήγησης, να ταυτίζουμε τον άνδρα με τον άνθρωπο, εδώ η γυναικεία ταυτότητα είναι που παίρνει τον ρόλο του ανθρώπου – ταξιδιώτη της ανθρώπινης εμπειρίας. Σε μας, ο Δον Κιχώτης και ο Οδυσσέας είναι η γυναίκα που επιχειρεί να φτάσει μέχρι την φωτεινή άκρη του τούνελ.

Το ταξίδι της μέσα στις διαφορετικές ταυτότητες και σύμπαντα είναι πολύχρωμο και εντυπωσιακό. Σαν ένα χρωματιστό καλειδοσκόπιο που καθώς το περιστρέφεις αλλάζει σχήματα και χρώματα. Και όλα αυτά μέσα από την φόρμα μιας screwball κωμωδίας που τολμά να αντιμετωπίζει με ελαφρότητα τα πιο βαριά θέματα. Ο Nόμος του Μέρφυ είναι λοιπόν ένα υπαρξιακό μπουλβάρ όπου το γέλιο γίνεται ο μηχανισμός που μας ενώνει και μας απελευθερώνει. Το χιούμορ είναι ο τρόπος μας να αντιμετωπίζουμε τους εφιάλτες.

Άγγελος Φραντζής

Παραγωγή: Tanweer Productions
Σε συμπαραγωγή με τους: ΑΜPFilmworks, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, EΡTA.E., Υφυπουργείο Πολιτισμού Κύπρου (ΣΕΚιν), FINOSFILMS.
Mεγάλος Χορηγός: Uber Χορηγός: ΔΕΗ
Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής
Σενάριο: Κατερίνα Μπέη, Κωστής Σαμαράς, Άγγελος Φραντζής

Παραγωγός: Διονύσης Σαμιώτης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Καρβέλας
ProductionDesigner: Mιχάλης Σαμιώτης
Ενδυματολόγος: Nατάσα Σαρρή
Ηχολήπτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Μακιγιάζ: Αχιλλέας Χαρίτος
HairStyling: Ρένος Πολίτης, Γιώργος Ταμπακάκης
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Πρωτότυπη Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Χορογράφος: Άντυ Τζούμα
Casting: Σοφία Δημοπούλου
VFX: StardustEffects
Μιξάζ: Κώστας Βαρυμποπιώτης
SoundDesign: ΆρηςΛουζιώτης
Συμπαραγωγός: MάριοςΠιπερίδης, JanineTeerling
Line Producer: ΠάνοςΠετρόπουλος
Executive Producer: ΝάνσυΚοκολάκη
Mε την υποστήριξη τουΕθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ)
Διανομή: Tanweer Alliances

21 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer



zougla.gr

O ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ στις ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΟΛΟΥ και ΒΙ.ΠΕ. ΒΟΛΟΥ

0

Λίγο πριν το επίσημο τέλος της αντιπυρικής περιόδου, Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ.Μεϊκόπουλος πραγματοποίησε επισκέψεις στην Π.Υ. Βόλου και την Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Βόλου προκειμένου να ενημερωθεί για την υφιστάμενη κατάσταση των Υπηρεσιών, τις ανάγκες τους, και τα συμπεράσματα έπειτα από ένα καλοκαίρι με ακραίες θερμοκρασίες.

«Είμαστε ευγνώμονες στους πυροσβέστες της Μαγνησίας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά σε όλα τα περιστατικά κρατώντας την περιοχή ασφαλή και το φετινό καλοκαίρι» ανέφερε αρχικά ο Αλ.Μεϊκόπουλος.

Ενημερώθηκε από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μαγνησίας, πύραρχο, κ. Ευ. Λιακόπουλο για ζητήματα επάρκειας προσωπικού, εξοπλισμού και οχημάτων.

Επισημάνθηκε το μεγάλο πρόβλημα στις παροχές νερού που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης και η ανάγκη μικρών και ευέλικτων πυροσβεστικών οχημάτων που θα μπορούν να προσεγγίζουν τις εστίες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις 2.500 εποχικών πυροσβεστών και την κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ζητώντας την ανάκλησή της, ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι σε επίπεδο Μαγνησίας πλήττονται 105 συνολικά εποχικοί πυροσβέστες και επανέλαβε ότι θα στηρίξει με κάθε μέσο το αίτημά τους.

Συζητήθηκε ακόμα το πρόβλημα στέγασης των πυροσβεστών που μετακινούνται για να στελεχώσουν τους πυροσβεστικούς σταθμούς των Β. Σποράδων το καλοκαίρι και καλούνται να πληρώνουν καταλύματα σα να είναι τουρίστες.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής μετέβη στην Π.Υ. της ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, όπου συνομίλησε με την Υποδιοικήτρια, υποπύραρχο, κ. Παπαεμμανουήλ Παρασκευή, και το έμψυχο δυναμικό της Υπηρεσίας, οι οποίοι κατέσβεσαν μαζί με την Π.Υ. Βόλου την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πρόσφατα σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή και συνέδραμαν στην μεγάλη πυρκαγιά στην Κορινθία.

Χρειάζεται ανανέωση του γηρασμένου στόλου, καλύτερος εξοπλισμός και στολές και μόνιμες περιπολίες για να καλύπτονται επαρκώς οι επαυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Μπορεί το προσωπικό να είναι περισσότερο, αλλά και οι υπηρεσίες και τα περιστατικά έχουν αυξηθεί σημαντικά, και αυτό επιβεβαιώνεται από τα οφειλόμενα ρεπό και άδειες από υπερεργασία.

Ο Αλ.Μεϊκόπουλος συμφώνησε ότι μια ουσιαστική αποτίμηση της φετινής αντιπυρικής περιόδου θα βοηθήσει στον καλύτερο προγραμματισμό της επόμενης. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για το «νέο επιχειρησιακό δόγμα» που έχει κάνει τον πυροσβέστη «λάστιχο» με υπερεντατικοποίηση της εργασίας του και τραυματισμούς στο πεδίο.

«Φέτος, το έκτακτο μέτρο της γενικής επιφυλακής, έλαβε μόνιμο χαρακτήρα. Δεν γίνεται να πορευόμαστε δίνοντας έμφαση μόνο στην καταστολή των πυρκαγιών, και όχι στην πρόληψή τους.

Όλοι είδαμε τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη στα πύρινα μέτωπα, τους είδαμε να κοιμούνται στην άσφαλτο, και όμως ο κορμός του προσωπικού δε λαμβάνει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» τόνισε.

Ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη και το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών για τη συνεχόμενη προσφορά τους, ευχήθηκε καλή δύναμη και επανέλαβε τη διαρκή στήριξή του στα αιτήματά τους με όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ