Αρχική Ελλάδα Στην ΑΕΚ Λάρνακας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φακούντο Σάντσες

Στην ΑΕΚ Λάρνακας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φακούντο Σάντσες

42
0



Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, 20:33

Οριστικοποιήθηκε η «μετακόμιση» του Φακούντο Σάντσες στην ΑΕΚ Λάρνακας, με τον 33χρονο Αργεντινό μπακ να αποχωρεί ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό έπειτα από μία «γεμάτη» τριετία, συνεχίζοντας στην κυπριακή Λίγκα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε κι επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (1/6) τη συμφωνία της με τον «Φάκου», ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μεγαλόνησο για τα επόμενα δύο χρόνια και θα συνεργαστεί ξανά με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον είχε επιλέξει το καλοκαίρι του 2020 στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (07/03/1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό Facundo Sanchez για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Facundo Sanchez τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπου και πραγματοποίησε 65 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την CA Colon (5 συμμετοχές) και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Defensa y Justicia (30 συμμετοχές, 1 γκολ), Club Atletico Tigre (60 συμμετοχές, 6 γκολ) και Estudiantes de La Plata (142 συμμετοχές, 12 γκολ)».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, 20:36



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας με σημαντικά συμπεράσματα για το μέλλον του κλάδου
Επόμενο άρθροΙστιοφόρο μετέφερε έναν τόνο κοκαΐνης