Αρχική Κεντρική Ελλάδα H AΛΟΝΝΗΣΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

H AΛΟΝΝΗΣΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

78
0
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή έτυχε, πραγματικά, πανηγυρικής υποδοχής καθώς βρέθηκε στην Αλόνησσο με διπλή αφορμή.
Η παράδοση εξοπλισμού σε σχολεία, τη Δευτέρα 8 Μαΐου, έφερε τη Ζέττα Μακρή

στο αγαπημένο νησί και ήταν η ευτυχής συγκυρία που “έδεσε”,
απόλυτα και αρμονικά, με την παράθεση προεκλογικής ομιλίας στις φίλες Αλοννησιώτισσες και τους φίλους Αλοννησιώτες, το ίδιο απόγευμα.
Με την ιδιότητα της Υφυπουργού Παιδείας με την οποία την έχρισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και με την ιδιότητα της μάχιμης πολιτικού και υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας με την οποία επικοινωνεί και δραστηριοποιείται και την οποία τιμά, επιβεβαιώνει και διεκδικεί ξανά μέσω της ψήφου των κατοίκων της εκλογικής της περιφέρειας, η Ζέττα Μακρή επισκέφτηκε την Αλόννησο, σημαντικό σταθμό στην προεκλογική πορεία της.
Αρχής γενομένης από την Αλόννησο, οι Βόρειες Σποράδες, δίνουν στη Ζέττα Μακρή το “χρίσμα” της εμπιστοσύνης με τους νησιώτες να ενώνονται γύρω από την Υφυπουργό επιβραβεύοντας το έργο της και ενδυναμώνοντας το όραμά της με την θερμή υποστήριξή τους.
Η Υφυπουργός Παιδείας συνάντησε τις φίλες και τους φίλους στο φιλόξενο νησί τους και απόλαυσε την ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση μαζί τους.
Χωρίς φασαριόζικα συνθήματα, χωρίς άκυρες τυμπανοκρουσίες, χωρίς φανφάρες και φιοριτούρες, οι συγκεντρώσεις της Υφυπουργού Παιδείας παίρνουν ρυθμό από τους παρευρισκόμενους, ουσία από τους γόνιμους προβληματισμούς τους, αλήθεια από τα δίκαια αιτήματά τους, λογική από την ρεαλιστική ματιά τους και δύναμη από την πίστη τους στο πολιτικό ήθος και την ακεραιότητα της Ζέττας Μακρή.
Η Υφυπουργός Παιδείας και οι ψηφοφόροι σε εναλλασσόμενους ρόλους πομπού και δέκτη ανταλλάσσουν μηνύματα και απόψεις σε μια σχέση ισότιμη, δημιουργική, ανοιχτή σε διάλογο και κριτική, σε νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις που θα πάνε την Ελλάδα μπροστά, σταθερά, τολμηρά.
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ίμραν Χαν
Επόμενο άρθροΟ Ed Far στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο