Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ και ΔΙΜΗΝΙ η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του...

ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ και ΔΙΜΗΝΙ η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του ΚΟΣΜΟΥ

137
0
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή συνεχίζει τις συναντήσεις της με τους κατοίκους της Μαγνησίας με τα Κανάλια και το Διμήνι να φιλοξενούν τις προεκλογικές ομιλίες της έμπειρης πολιτικού.

Με θέα ένα από τα μεγαλύτερα οικολογικά έργα της Ελλάδας και σήμα κατατεθέν της περιοχής τη λίμνη Κάρλα, η Ζέττα Μακρή απόλαυσε, στα Κανάλια, το προνόμιο της ευρείας αποδοχής και της θερμής υποδοχής και ευχαρίστησε τον κόσμο που την ενθαρρύνει να συνεχίσει στον πολιτικό στίβο.
Στα Κανάλια όμως την Υφυπουργό Παιδείας περίμενε και μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη!
Λίγες ημέρες μετά την παράδοση εξοπλισμού στο 3ο Νηπιαγωγείο Κάρλας- Καναλίων, οι μικροί μαθητές και οι δασκάλες τους, με την ευκαιρία της παρουσίας της Υφυπουργού για την προεκλογική της ομιλία, την προσκάλεσαν να παρακολουθήσει ένα μάθημα χορού, σε απογευματινή δραστηριότητα εκτός σχολικού προγράμματος, όπου την ευχαρίστησαν και της προσέφεραν μια μεγάλη ανθοδέσμη!
Μια σκέψη και χειρονομία που συγκίνησε την κα Μακρή και ήρθε από το πιο σημαντικό περιβάλλον, το σχολικό και το εκπαιδευτικό, ως μια πολύτιμη επιβράβευση του έργου της ως Υφυπουργού Παιδείας.
Μια εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές, η Υφυπουργός Παιδείας βρέθηκε και στο Διμήνι, όπου οι κάτοικοι, με τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης και στήριξής τους, έδωσαν στην κα Μακρή την ευκαιρία να ανανεώσει τη δέσμευσή της και να ανασυντάξει τις δυνάμεις της για τη συνέχεια του προεκλογικού αγώνα.
Η Μαγνησία στηρίζει τη Ζέττα Μακρή με πυγμή και πάθος, ξεχωρίζει την υποψηφιότητά της με ευδιάκριτη διαφορά και ευανάγνωστα μηνύματα πολιτικής επιλογής υπέρ της Υφυπουργού Παιδείας και σε αυτήν την προεκλογική προσπάθεια.
Προηγούμενο άρθροO ΓΙΑΤΡΟΣ…
Επόμενο άρθροΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τον «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ» και την ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ