Αρχική Ελλάδα Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά

Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά

56
0



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 09:03

Πατέρας για τέταρτη φορά, πρόκειται να γίνει ο Αλ Πατσίνο, στα 83 του. Πριν από λίγες εβδομάδες ο καλός του φίλος Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πατέρας για έβδομη φορά.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος φέτος έγινε 83 ετών, σύμφωνα με το “Page Six” περιμένει το τέταρτο παιδί του, με τη νυν σύντροφό του, Νουρ Αλφαλάχ. Η σύντροφος του Αλ Πατσίνο είναι 29 ετών και διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι ήδη πατέρας της 33χρονης Τζούλι Μαρί Πατσίνο που έχει αποκτήσει με την Ζαν Ταράντ και των διδύμων Άντον Τζέιμς Πατσίνο και Ολίβια Πατσίνο, που είναι 22 ετών και τα απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νουρ στο παρελθόν είχε σχέση και με τον Μικ Τζάγκερ με τον οποίο φέρεται να έβγαινε όταν ο διάσημος ρόκερ ήταν 74 ετών και εκείνη 22.




Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 09:06





Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΚαρχαρίας σώζει τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα
Επόμενο άρθροΟ λάθος συναγερμός για εκκένωση μετά την εκτόξευση δορυφόρου από τη Β. Κορέα προκάλεσε πανικό στους κατοίκους της Σεούλ