Αρχική Ελλάδα ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ DEBATE ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΤΣΙΠΡΑ στο MEGA, με ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ DEBATE ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΤΣΙΠΡΑ στο MEGA, με ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ

86
0

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει το debate Τσίπρα και Μητσοτάκη που θα μεταδοθεί από το Mega με συντονιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αρνηθεί αρχικά την πρόταση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτη Μαλέλη, αλλά άλλαξε γνώμη,

μετά από παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αλητορουφιανοδημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του είπε

“Μαλακισμένο, αν δεν έρθεις στο debate στο κανάλι μου, δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου στην κάλπη”, οπότε ο Μητσοτάκης δέχτηκε την πρόταση του Mega με ενθουσιασμό.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε και αυτός με χαρά την πρόταση του Mega, αφού, μετά τη βαρυσήμαντη συνέντευξη που έδωσε στη Δανάη Μπάρκα, όπου μίλησε για το ανθρώπινο δικαίωμα στην παχυσαρκία, είναι βέβαιος πως θα τον ψηφίσουν και οι εύχοντροι, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δώσει συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, ώστε να τον ψηφίσουν και οι ξανθιές με μπότοξ.

Βέβαια, εξαιτίας του debate με τον Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του στην Αννίτα Πάνια, οπότε κινδυνεύει να χάσει τις ψήφους των βλαμμένων.

Το debate Μητσοτάκη-Τσίπρα θα διαξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που θα είναι κατάμεστο από οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού, αμέσως μετά το debate, θα απονεμηθεί στον Ολυμπιακό ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας για την επόμενη σεζόν, 2023-2024.

Η μεγάλη έκπληξη του debate θα είναι ότι συντονιστής θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα κολλάει χαρτονομίσματα των 200 ευρώ και πετροδολάρια στο κούτελο του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, και θα τους κάνει παραγγελιές, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα φωνάζουν στον Μαρινάκη

“Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός” και

“Με Γιάννη Αλαφούζο δεν γ@μησε κανείς, ΠΑΟ μπορείς να πας να γ@μηθείς” (σ.σ. Το σύνθημα το έφτιαξα μόλις τώρα, οπότε, αν το χρησιμοποιήσουν οι φίλοι της Θύρας 7, ας φωνάξουν κι ένα “πι-τσι-ρί-κος”. Ευχαριστώ.)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το debate θα κλείσει με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα να τραγουδάνε ντουέτο το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Μαρινάκη με τίτλο “Αποανάπτυξη”, αφού ο γνωστός στιχουργός κάνει στροφή στο έντεχνο τραγούδι με κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροMEΓΑΛΕΣ…
Επόμενο άρθροTHN ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΪΟΥ η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΟΥΠΗ στο ΒΟΛΟ