Αρχική Ελλάδα ΣΑΛΟΣ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τον ΑΔΩΝΙ και τις «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ από...

ΣΑΛΟΣ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τον ΑΔΩΝΙ και τις «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ από τον «ΣΚΛΗΡΟ» ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ – «ΑΝΟΙΞΕ το 2021, ΟΧΙ το 2015, ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ από τη ΝΔ» ΓΡΑΦΟΥΝ με ΟΡΓΗ οι ΠΟΛΙΤΕΣ για τη ΖΟΥΓΚΛΑ που ΖΟΥΜΕ!

66
0

Εξοργισμένα τα κόμματα της αντιπολίτευσης απαντούν στον… «αδρανή» υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και στις νουθεσίες του Διευθύνοντα Συμβούλου ασφαλιστικής εταιρίας που «προειδοποίησε» τους εργαζόμενους τι πρέπει να ψηφίσουν αν θέλουν να πάει μπροστά η χώρα.

Πιο συγκεκριμένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της εταιρείας NÕS Insurance Services, δείχνει τον CEO της εταιρείας Αλέξη Λιάγκα να μιλά στους εργαζόμενους και να τους απευθύνει… αυστηρή σύσταση να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, καθώς «δεν υπάρχει… επιλογή» και «να μην επαναστατήσουν».

Τους κάλεσε, μεταξύ άλλων, να θυμηθούν που ήταν όταν ξεκίνησε η εταιρία, την εποχή που είχαν επιβληθεί capital controls και που είναι τώρα… πως το μέλλον «μας» εξαρτάται από μία κυβέρνηση «σωστή», κι επειδή «δεν είμαι δημοκρατικός, αλλά είμαι δίκαιος» κι επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι επειδή κάποιοι αποφασίσατε να επαναστατήσετε για τους χ,ψ λόγους, πρέπει να το συζητήσουμε…»!

Το βίντεο (ακολουθεί) προκάλεσε τεράστιο σάλο και τις οργισμένες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης εκφοβίζει, τρομοκρατεί, εκβιάζει τους εργαζόμενους»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ενόψει των εκλογών «εκφοβίζει, τρομοκρατεί, εκβιάζει τους εργαζόμενους που τους έβαλε να δουλεύουν σε καθεστώς εργασιακής ζούγκλας», εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του από τη Χίο όπου περιόδευσε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι είδε «ένα βίντεο ντροπής που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου είναι ένας εργοδότης σε μια επιχείρηση, έχει τους υπαλλήλους του και με ύφος καρδιναλίων έχοντας δίπλα του ως επιστάτη τον υπουργό Ανάπτυξης τον κ. Γεωργιάδη τους εκβιάζει, τους φοβερίζει και τους τρομοκρατεί και τους λέει ‘σας τα χω πει και χειρότερα άλλη φορά, τώρα θα σας τα πω πιο ήπια, δεν είμαι δημοκράτης εγώ, προσέξτε τι θα ψηφίσετε’».

Σχολίασε ότι «αυτή είναι μια εικόνα που τώρα βγήκε στο διαδίκτυο γιατί βιντεοσκοπήθηκε, αλλά είναι μια συνηθισμένη εικόνα σε τόπους εργασίας».

Είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης εκφοβίζει, τρομοκρατεί, εκβιάζει τους εργαζόμενους που τους έβαλε να δουλεύουν σε καθεστώς εργασιακής ζούγκλας.

Κατήργησε το 8ωρο, την υποχρέωση να πληρώνονται υπερωρίες, τις συλλογικές συμβάσεις.

Και θέλει τώρα, βάζοντας ασυνείδητους εργοδότες, να εκβιάζει τους εργαζόμενους να ψηφίσουν την αφεντιά του, τη ΝΔ».

«Είναι χαμένος ο κόπος», είπε ο απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, για να προσθέσει ότι «ο μόνος τρόπος για να μην ψηφίσουν κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ, για να μη δώσουν στήριξη στην αλλαγή, για να μη δώσουν ισχυρό μήνυμα στην κάλπη ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να αλλάξει η ζωή τους, είναι να τους στερήσει τη δυνατότητα να πάνε να ψηφίσουν, όπως έκανε για 250.000 εποχικούς εργαζόμενους που δεν τους δίνει τη δυνατότητα να πάνε στην κάλπη».

Τόνισε πως ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης «ο κόσμος έχει καταλάβει ότι αυτά τα 4 χρόνια ήταν χαμένα, οι πολλοί θέλουν την αλλαγή όσο και να εκβιάζει όσο και να τρομοκρατεί.

Στην κάλπη θα πάρει απάντηση: Ως εδώ με τους εκβιασμούς, ως εδώ με την τρομοκρατία, ως εδώ με την οικογενειοκρατία, ως εδώ με την αισχροκέρδεια, ως εδώ με την εργασιακή ζούγκλα, ως εδώ με την αδικία, στις 21 Μάη επιστρέφει η δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο».

Για «κλίμα εκβιασμού και τρομοκρατίας» μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Η οργή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στράφηκε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς, όπως υποστήριξε, ήταν παρών σε εκφοβισμό υπαλλήλων και ουσιαστικά δεν αντέδρασε.
Σε ανάρτησή της η Ράνια Σβίγκου έγραψε στο Twitter:

«Τους στέρησαν εργασιακά δικαιώματα, τους άφησαν απροστάτευτους απέναντισ την εργοδοτική ασυδοσία. Τώρα, εργοδότες τούς εκβιάζουν να ψηφίσουν ΝΔ, με τον Α.Γεωργιάδη να επιχαίρει…»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, προσπαθώντας να «μαζέψει» το γεγονός ότι δεν αντέδρασε στα όσα είπε ο CEO, υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας… «έκανε πλάκα».

Προηγούμενο άρθροΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στη ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ από ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ, ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΕΡΩΝ και ΑΕΡΙΝΟ
Επόμενο άρθροΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και τα ΜΥΑΛΑ στα ΚΑΓΚΕΛΑ!! «ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ θα ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ… ΕΙΣΑΙ από ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» – ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τη ΣΤΡΑΤΙΑ των ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ