Αρχική Ελλάδα ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ: ΚΑΝΕΙ τον ΓΥΡΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ με την ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ του –...

ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ: ΚΑΝΕΙ τον ΓΥΡΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ με την ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ του – ΑΠΟ τα ΣΚΟΠΙΑ στους ΔΕΛΦΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

69
0

Με μία μοτοσικλέτα 1.600 κυβικών ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ έφτασε από τα Σκόπια στο Φόρουμ των Δελφών.

Όπως δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ στο voria.gr, ξεκίνησε στις 22 Απριλίου από τα Σκόπια με την μηχανή του διασχίζοντας περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, στη συνέχεια ταξίδεψε σε περιοχές της Πελοποννήσου, έκανε στάση στους Δελφούς, όπου είναι ομιλητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πινακίδα της μοτοσικλέτας είναι γραμμένα τα αρχικά του.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας μετά τους Δελφούς θα συνεχίσει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να πάει και στη Χαλκιδική όπου διαθέτει εξοχικό, το οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Ερωτώμενος εάν κατά τις επισκέψεις του στην Ελλάδα συναντά ανθρώπους που ακόμα και τώρα είναι αντίθετοι στην Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε ότι πολλοί Έλληνες του έχουν κατά καιρούς πει ότι είναι θετικοί με την Συμφωνία, ενώ άλλοι του λένε «δεν μου αρέσει η Συμφωνία αλλά εσένα σε συμπαθώ γιατί είσαι καλός άνθρωπος».

Μαζί με τον κ. Ζάεφ ταξιδεύει με δική του μοτοσικλέτα ο πολύ καλός του φίλος και υπουργός Υγείας στην κυβέρνησή του, Βένκο Φιλίπτσε.

Προηγούμενο άρθροΉχησαν σειρήνες της αεράμυνας σε διάφορους τομείς της Ουκρανίας τις πρώτες πρωινές ώρες
Επόμενο άρθροΡΟΥΜΠΙΝΙ: ΜΕΤΑ τις ΕΚΛΟΓΕΣ η ΤΟΥΡΚΙΑ θα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ με την ΕΛΛΑΔΑ