ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ για τη ΔΕΥΑΜΒ: «ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ των ΒΟΛΙΩΤΩΝ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ από τα ΝΥΧΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ»

H ώρα για την οριστική εξυγίανση της ΔΕΥΑΜΒ, η οποία τελούσε υπό καθεστώς ομηρίας μετά την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ και τις υποχρεώσεις εκατομμυρίων ευρώ που προέκυπταν από αυτήν, έφτασε.

Αυτό ουσιαστικά προανήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Τόρηκαι τους συνεργάτες του λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα βρέθηκαν στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ και απέστειλαν το τελικό email προς τον αρμόδιο Υπουργό Μάκη Βορίδη, με το οποίο σηματοδοτείται η πλήρης και οριστική εξυγίανση της Δημοτικής Επιχείρησης.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου στην οποία αναφέρει:

«Τι μέρα και τι νύχτα! Όταν πρόκειται για το συμφέρον και το καλό της πόλης και των πολιτών δεν υπάρχουν ώρες. 04.05 πρωί Πέμπτης και με ένα e-mail προς το υπουργείο Εσωτερικών φτάνει η αρχή του τέλους για την πλήρη και οριστική ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ της ΔΕΥΑΜΒ (ΦΕΚ 2011Β/29-3-2023).

Αποτελούσε από την πρώτη στιγμή της δημαρχιακής μου θητείας κυρίαρχη επιδίωξη και με πολύ κόπο και αγώνα γίνεται πραγματικότητα.

Ένα τεράστιο, ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο των Βολιωτών διασώζεται από τα νύχια διάφορων επιτηδείων.

Πολλές και αναλυτικές λεπτομέρειες σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, το πρωί της προσεχούς Δευτέρας, στις 10, στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μπέος.

Δείτε την ανάρτησή του