Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΦΟΙΤΗΤΗΣ από τον ΒΟΛΟ ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ από το ΚΑΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ...

ΦΟΙΤΗΤΗΣ από τον ΒΟΛΟ ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ από το ΚΑΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ – ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ στα ΧΩΡΑΦΙΑ

128
0

Φοιτητές ηλικίας 20 με 25 ετών είναι τα περισσότερα θύματα από το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο καμένο πρώτο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους, ανάμεσά τους και ο βολιώτης φοιτητής Ι. Γ,

που αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Ι.Γ, 20 ετών εκτοξεύθηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες, σύμφωνα με πληροφορίες.

“Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι.”, τόνισαν οι γιατροί που δίνουν “μάχη” για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει.

Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Προηγούμενο άρθρο“ΕΔΩ ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ και το Μ@@ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!” ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ του ο ΑΔΩΝΙΣ – ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ, «ΕΠΑΙΖΕ» με το ΚΑΛΑΘΙ του ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ! (ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθροΟ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που ΕΧΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ στα ΤΕΜΠΗ! ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ να ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ το ΔΡΑΜΑ… (ΦΩΤΟ)