Αρχική Οικονομία Ο 9χρονος Δημητράκης παλεύει με έναν επιθετικό καρκίνο – Μεγαλώνει με την...

Ο 9χρονος Δημητράκης παλεύει με έναν επιθετικό καρκίνο – Μεγαλώνει με την μαμά του και ζητά τη βοήθειά όλων μας

36
0



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, 12:31

Έκκληση για βοήθεια για τον 9χρονο Δημητράκη που παλεύει με το νευροβλάστωμα 4 σταδίου, ένα πολύ επιθετικό καρκίνο απευθύνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός Παιδική Χαρά.

Ο μικρός διαγνώστηκε με τον καρκίνο από την ηλικία των 4 ετών και έκτοτε δίνει τη δική του μάχη ζωής.  Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Είναι μόλις 9 χρονών, αλλά δεν ξέρει τι θα πει σχολείο , τι θα πει παίζω με τους φίλους μου και ζω ανέμελα παιδικά χρόνια .

Ήταν μόλις 4 χρόνων όταν ένας πολύ επιθετικός καρκίνος του «χτύπησε» την πόρτα και άλλαξε την ζωή του για πάντα … Διάγνωση : νευροβλάστωμα 4 σταδίου.

Έκτοτε το νοσοκομείο έγινε σπίτι του. Συνεχείς χημειοθεραπείες και δύσκολα χειρουργεία , ακόμη και στο κεφάλι ! Τώρα ο μικρός μας μαχητής υποτροπίασε ξανά.

Πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών . Όμως παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην ζωή.

Η μανούλα του στέκεται βράχος δίπλα του, σηκώνοντας μόνη της όλα τα βάρη, καθώς ο πατέρας τους έχει εγκαταλείψει. Η μανούλα του Δημήτρη προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να του προσφέρει την καλύτερη θεραπεία. Προς το παρόν ο Δημητράκης μας πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του, μεταβαίνοντας πολύ συχνά στο νοσοκομείο για να προετοιμαστεί για μια ακόμη μεταμόσχευση.

Τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Δυστυχώς η μαμά αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να εργαστεί και αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα αδυνατώντας να στηρίξει το παιδί της μετά από 5 συνεχόμενα χρόνια θεραπειών που την έχουν γονατίσει οικονομικά. Έχει βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο και ζητά την βοήθεια μας .

«Εύχομαι σε όλους σας, όσοι είστε γονείς πότε να μη ζήσετε αυτό που ζω εγώ και να μη χρειαστεί ποτέ να έρθετε στη δική μου θέση..

Δε είναι εύκολο για μια μαμά να ζητάει δημόσια οικονομική βοήθεια για να σώσει το παιδί της … Δε φανταζόμουν ποτέ ότι αντί να περνάω όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί με το παιδί μου , θα πρέπει να βλέπω το βλαστάρι μου να δίνει έναν τέτοιο καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα …

Ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και δύσκολος και μόνοι μας με τον μικρό μου δεν μπορούμε να τον διαβούμε .” δηλώνει η μαμά του

Δείτε στην σχετική ανάρτηση πως μπορείτε να βοηθήσετε:


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, 12:31



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Νίκος Δένδιας «αδειάζει» τον Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροEγκρίθηκε η προμήθεια των συστημάτων SPIKE- NLOS για την εθνική Άμυνα