Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023. ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ για τον “ΣΚΟΤΕΙΝΟ” ΡΟΛΟ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ τις ΕΚΛΟΓΕΣ για να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ… ΑΚΟΜΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΖΙ με ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Κυριολεκτικά σεισμός θα προκληθεί από τα όσα αποκαλύπτει η «Εστία» για τον ρόλο του πρωθυπουργού σε ότι αφορά στα Εθνικά θέματα και κυρίως για το Κυπριακό και τις σχέσεις με τους Τούρκους.

Και αυτό γιατί ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης,

κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή (!) των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ, προκειμένου να προχωρήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος!

Για τον ίδιο λόγο προωθούσε την ιδέα της κατασκευής αγωγού αερίου για απ’ ευθείας σύνδεση Ανατολικής Μεσογείου–Τουρκίας, με παράκαμψη της Κύπρου!

Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης άλλα λέει, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια, και άλλα κανονίζει κάτω από το τραπέζι.

Και μάλιστα όλα όσα συζητάει είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

estia

Μάλιστα σύμφωνα με το βιβλίο «7 Προεδρικά Πορτραίτα» του εκδότη Κωστή Χατζηκωστή, «οι χαρακτηρισμοί Αναστασιάδη εξευτελίζουν την πολιτική αξιότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά», καθώς «η Κύπρος δεν είναι στις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»!

Υπομονή μέχρι τον Μάΐο – Ιούλιο για να απαλλαγούμε από τον χειρότερο Πρωθυπουργό…

Δυστυχώς το τίμημα είναι μεγάλο, σε ανθρώπινες ζωές (υποκλοπές, πανδημία, Τεμπη) αλλά και κυριαρχικά δικαιώματα με ανυπολόγιστο κόστος (μερική ΑΟΖ με Αίγυπτο)!

Ακόμα 4 χρόνια χαμένα μαζί με δεκάδες χαμένες ευκαιρίες για την πατρίδα…