ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ τι τους ΓΙΝΕΤΑΙ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να μας ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ με τις ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ της ΕΥΠ – ΟΡΓΗ του ΙΡΑΝ για τα ΠΕΡΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ του σε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Την ώρα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει κάνοντας λόγο για «χτύπημα» κατά της τρομοκρατίας –με τη σύλληψη δύο εποχικά εργαζόμενων Πακιστανών που φέρεται να σχεδίαζαν επίθεση σε εστιατόριο στου Ψυρρή, με τη συνδρομή «εγκεφάλου» από το Ιράν–, η πρεσβεία του Ιράν διαψεύδει κάθε σενάριο εμπλοκής της, με μια οργισμένη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες και κατασκευασμένα σενάρια, υπογραμμίζοντας με νόημα πως σκοπός είναι να εκτρέψουν την προσοχή των πολιτών από «την εσωτερική τους κρίση».

«Η Πρεσβεία της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του Ιράν.

Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάρια τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτερική τους κρίση».

Υπενθυμίζεται ότι η παραπομπή των δύο Πακιστανών σε ανακριτή με την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους από την Εισαγγελία για συμμετοχή, διεύθυνση και συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, έδωσε την ευκαιρία στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη -την ημέρα της οριστικοποίησης ημερομηνίας των εκλογών- να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσωπό του, σε μια υπόθεση που δείχνει όμως να ακροβατεί μεταξύ αλήθειας, επικοινωνιακού φιάσκου και αμφίβολων διπλωματικών παιχνιδιών.