ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για την ΕΚΡΗΞΗ σε ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ στον ΑΛΜΥΡΟ

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης ενός βενζινάδικου στο Κρόκιο και ο ιδιοκτήτης εταιρείας καθαριότητας στα Τρίκαλα, μετά από έκρηξη σε άδεια δεξαμενή καυσίμου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα 52χρονος εργαζόμενος.

Με βαριά εγκαύματα οδηγήθηκε χθες

στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, όπου και διασωληνώθηκε ένας 52χρονος, μετά από έκρηξη σε βενζινάδικο στο Κρόκιο Αλμυρού.

Ο 52χρονος εργάζεται σε εργολαβική εταιρεία με έδρα τα Τρίκαλα , την οποία προσέλαβε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου προκειμένου να γίνουν εργασίες αποκαταστάσεων και ανακαινίσεις για να μπορέσει να το λειτουργήσει καθώς το αγόρασε πρόσφατα.

Ο 52χρονος, εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρείας που είχε αναλάβει να καθαρίσει την δεξαμενή του βενζινάδικου, φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Το βενζινάδικο ήταν κλειστό και ο νέος ιδιοκτήτης είχε δρομολογήσει εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών για να λάβει άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος τρόχισε βίδα μέσα στην δεξαμενή και από τους σπινθήρες έγινε ανάφλεξη.

Από το Νοσοκομείο του Βόλου αναζητούνταν από τις 11 το πρωϊ κρεβάτι σε μονάδα εγκαυμάτων στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για την μεταφορά του και τελικά έγινε η διακομιδή στις 4 το μεσημέρι στο Θριάσιο της Ελευσίνας.