Αρχική Κόσμος ΤΗΝ ΣΩΖΟΥΝ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ και η ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΤΗΝ ΣΩΖΟΥΝ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ και η ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

74
0

”Δεν έχω κάνει botox… ” είπε η Γενοβέφα. Παραμύθια. Πού το ξέρω; Δεν το ξέρω!

Ξέρω, όμως, ότι είναι αδύνατον, το εντελώς απίθανο, ηθοποιός, μάλιστα γυναίκα στα 50 της και στο λούκι του πιο άγριου πρωταθλητισμού στο Χόλυγουντ, να έχει…παραλείψει να κάνει και μπότοξ και πλαστικές,

σε πρόσωπο και σώμα.

Η Γενοβέφα, όπως είναι το βαπτιστικό ορθόδοξο όνομα της Τζένιφερ Άνιστον, για να… δικαιολογήσει τον εαυτό της, ότι  κρατιέται μακριά από διάφορα βιομηχανικά μαντζούνια έχει πει και το άλλο:

”Δεν χρειάστηκε να κάνω botox διότι έχω ελληνικά γονίδια. Η γιαγιά μου πέθανε στα 95, ο πατέρας μου έχει μονάχα μια ρυτίδα στα 85 του.

Βοηθάει τις γραμμές στο κορμί μου η χωριάτικη σαλάτα, η ελληνική σαλάτα”.

Το κορίτσι μας, η διάσημη ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, είπε και την πολύ μεγάλη κουβέντα, άλλο ότι δεν έχει τη δική της προσωπική υπογραφή. Αρκεί που την επαναλαμβάνει.

Που την υιοθετεί αυτή τη μεγάλη κουβέντα. Ότι “Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της”. Σωστό; Όχι, ακριβώς. Πάνσωστο. Πάνσοφο.

Είναι 20 χρονών. Ε, δεν θα μείνει στην ίδια ηλικία. Όμορφος άνθρωπος είναι και στα 40 και στα 80. Αρκεί έτσι να το νοιώθει.

Δεν έχει κανείς νεανική ομορφιά στα 50 και στα 70, όμως μπορεί να χαίρεται την ομορφιά της ηλικίας του.

Που σημαίνει ότι ο άνθρωπος οφείλει να συμβιβάζεται με όσα χρόνια κουβαλάει επάνω του.

Το 1969,σα σήμερα 11 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε στο Λος Άντζελες η Γενοβέφα – Ιωάννα Αναστασάκη και βαπτίστηκε με νουνό του Ελληνοαμερικανό Τέλυ Σαβάλας, γνωστό ”Κότζακ”.
Γονείς της και οι δυο ηθοποιοί, πατέρας ο από τα Χανιά Γιάννης Αναστασάκης.
Με το όνομα Τζένιφερ Άνιστον πρωτοεμφανίστηκε σε ταινία στα 19 της και από τα 21 άρχισε να συμμετέχει σε τηλεοπτικά σήριαλ.
Γνωστή έγινε στην παγκόσμια επιτυχία ”Τα Φιλαράκια”, ήταν η Ραίητσελ της σειράς.
Η πατριώτισσα παντρεύτηκε τον Μπρατ Πητ (2000 – 05), αλλά της τον έκλεψε η Ατζελίνα Ζολύ και το κορίτσι μας για να ξεπεράσει το χωρισμό χρειάστηκε να αρχίσει θεραπεία με ψυχολόγο.
Ε, δεν καταπίνεται εύκολα γυναίκα σαν κι αυτήν, παγκόσμιο αστέρι του σινεμά όλο χάρη και θηλυκότητα να την εγκαταλείπει ο σύζυγος.
Στο διαζύγιο κατέληξε και ο γάμος (2015-17) της Άνιστον με το επίσης χολυγουντιανό ηθοποιό Τζάστιν Θερού.
Προηγούμενο άρθροΤο 73% των παραγγελιών της Volvo τις έκανε το Recharge
Επόμενο άρθροΕΒΓΑΛΑΝ τα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ τους “ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ”… «ΑΝ ΖΟΥΣΕ ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ θα ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ», ΛΕΕΙ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΣΙΑΡΤΑ – «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ»