Αρχική Οικονομία Η Σπάκενμπουργκ ισοπέδωσε 4-1 την Ουτρέχτη των Δουβίκα-Μπάρκα και την «πέταξε» εκτός...

Η Σπάκενμπουργκ ισοπέδωσε 4-1 την Ουτρέχτη των Δουβίκα-Μπάρκα και την «πέταξε» εκτός ημιτελικών

74
0



Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 23:25

Με μία σούπερ έκπληξη ξεκίνησε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας, καθώς η Σπάκενμπουργκ (7η στη βαθμολογία της Β’ Ολλανδίας) συνέτριψε εκτός έδρας την Ουτρέχτη των Τάσου Δουβίκα και Βασίλη Μπάρκα με 4-1 και την «πέταξε» εκτός ημιτελικών!

Στο «Stadion Galgenwaard» της Ουτρέχτης, η Σπάκενμπουργκ συνέχισε την εφετινή, απίθανη πορεία της στο ολλανδικό Κύπελλο και μετά την Γκρόνινγκεν απέκλεισε άλλη μία ομάδα της Eredivisie. Και με τρόπο εμφατικό!

Η ομάδα του 35χρονου Κρις ντε Γκράαφ αιφνιδίασε την Ουτρέχτη, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Βινκ, έπειτα από ωραία ασίστ του Αντμιράαλ. Στο 52’ ακυρώθηκε μέσω VAR ένα γκολ του Δουβίκα ως οφσάιντ συμπαίκτη του στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ επτά λεπτά μετά (59’) η Σπάκενμπουργκ έκανε το 2-0 με τον Αντμιράαλ.

Ο Δουβίκας από ασίστ του Φαν ντε Στρεκ μείωσε στο 64’ σε 1-2, όμως οι φιλοξενούμενοι επεφύλασσαν άλλα δύο «χτυπήματα» με τους Άρτιεν στο 66’ και Φαν ντερ Λίντεν στο 75’, παίρνοντας μία πανηγυρική πρόκριση στους ημιτελικούς.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 23:26



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΤη Δευτέρα ανακοινώνεται επίσημα ο ψηφιακός φάκελος μεταβίβασης ακινήτου
Επόμενο άρθροΟ ΔΟΑΕ επιβεβαιώνει την παρουσία μορίων εμπλουτισμένων σε ποσοστό μόλις κάτω από το όριο για την παραγωγή ατομικής βόμβας