Αρχική Ελλάδα Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ από τα ΣΙΔΕΡΑ – ΤΟ...

Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ από τα ΣΙΔΕΡΑ – ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΜΑΖΙ με τον ΔΙΚΗΓΟΡΟ της ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ για ΑΛΛΗ μιά ΦΟΡΑ τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ο ΓΝΩΣΤΟΣ και “ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ”

136
0

Η Εύα Καϊλή ζήτησε να μην δικαστεί ως δημόσιο πρόσωπο αλλά ως μητέρα με παιδί. Ωστόσο, οι δικαστές αποφάσισαν την παραμονή της στις φυλακές του Χάρεν.

Να παραμείνει υπό κράτηση στις φυλακές του Χάρεν η Εύα Καϊλή αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών.

Πρόκειται για την 3η φορά που οι συνήγοροι της Ευρωβουλευτού αιτήθηκαν την αποφυλάκισή της και απορρίφθηκε.

Όπως τόνισε και ο γνωστός και ως «δικηγόρος του διαβόλου» Σβεν Μαρί που ανέλαβε την υπεράσπισή της, θα ασκήσουν έφεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή μίλησε μόνο τρία λεπτά στην ακρόασή της και ζήτησε να μην δικαστεί ως δημόσιο πρόσωπο αλλά ως μητέρα με παιδί.

Ωστόσο, οι δικαστές φοβούνται ότι μπορεί να παραποιήσει στοιχεία βγαίνοντας από τη φυλακή.

Πριν μπουν στην αίθουσα ο νέος δικηγόρος της τόνισε πως το παιδί της την χρειάζεται. «Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της.

Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι. Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι.

Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», είπε.

Σημειώνεται, δε, ότι η σημερινή διαδικασία διαφέρει από τις προηγούμενες, καθώς απουσιάζει ο Βέλγος εισαγγελέας διαφθοράς, Μισέλ Κλεζ, που ήταν ο επικεφαλής της επιχείρησης που οδήγησε στις συλλήψεις για το Qatargate.

Παράλληλα, τα περιθώρια στενεύουν για την Εύα Καϊλή καθώς ο σύντροφός της φαίνεται πως αλλάζει τα λεγόμενά του για την εμπλοκή της.

Ο ανακριτής πρόσθεσε μια ακόμη κατηγορία σε βάρος της Ευρωβουλευτού, αυτή για συμμετοχή σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης, ο κατηγορούμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος Αντόνιο Παντσέρι θα παραμείνει υπό κράτηση σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου μετά τη σημερινή ακρόαση.

Προηγούμενο άρθροΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ την ΕΠΕΣΕ στην ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: «ΘΑ μου ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»
Επόμενο άρθροEΠΟΧΑΡΕΣ…