ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΛΑΛΗ: «ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ να ΠΑΩ στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ του. ΔΕΝ ΠΗΓΑ και ΔΕΝ ΠΗΡΑ τον ΡΟΛΟ» – “ΕΧΟΥΜΕ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και το ΣΥΣΤΗΜΑ που μας ΑΞΙΖΕΙ”

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σας είχε προτείνει κάποιον ρόλο και αρνηθήκατε. Θα μας αναφέρετε το περιστατικό;

«Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ.

Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, και ενώ αυτός ήταν στην Θεσσαλονίκη και εγώ στη Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη.

Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο.

Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή και ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και γι’ αυτό δεν συνεργαστήκαμε.» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μπιλάλη.

«Μου ζήτησε ο Φιλιππίδης να πάω στο ξενοδοχείο του. Δεν πήγα και δεν πήρα τον ρόλο» - 1

Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, πώς το σχολιάζετε;

«Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει.

Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί.

Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας τις σπουδές μας.» υπογράμμισε η Κατερίνα Μπιλάλη.