ΚΑΒΑΛΑ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τη ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ «ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ»

Οι πρώτες τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη κατά το τέλος της σχολικής περιόδου του 2022.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 37χρονης νηπιαγωγού στην Καβάλα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 3 ανήλικα κορίτσια και ένα αγόρι.

Οι καταγγελίες, ότι η νηπιαγωγός φέρεται…

να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των ανηλίκων κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε νηπιαγωγείο της Καβάλας, προκαλεί αποτροπιασμό και το άκουσμα ότι παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, με θύματα τουλάχιστον τα δύο παιδιά, είναι άκρως αποκρουστικό.

Οι πρώτες τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη κατά το τέλος της σχολικής περιόδου του 2022, ωστόσο αν και η υπόθεση αρχικά μπήκε στο αρχείο, μετά την προσφυγή των γονέων ήρθε πάλι στην επιφάνεια.

Οι ασελγείς πράξεις φέρεται να έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

«Υποβλήθηκαν τέσσερις μηνύσεις κατά της νηπιαγωγού. Η τελευταία ήταν η δική μου στις 04/7/22 και ήταν και αυτή που έδωσε έκταση στο θέμα», είπε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας:

«Η Πρωτόδικη Αντεισαγγελέας της Καβάλας την έβαλε εσφαλμένα στο αρχείο, όπως κρίθηκε από την Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Μάλιστα, η Αντεισαγγελέας της Καβάλας λίγο πριν το τέλος του 2022 τα έστειλε τα παιδιά σε ψυχολόγο, ενώ έπρεπε εκ του νόμου να τα δει παιδοψυχολόγος».

Ο κος Βελάκης επεσήμανε πως «οι γονείς έχουν καταγγελίες από τα παιδιά τους ότι έγιναν γενετήσιες πράξεις.

Ωστόσο, οι δύο από τις τέσσερις οικογένειες δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα και δεν κατέφυγαν σε προσφυγή».

«Η απόφαση της Εισαγγελέας Εφετών ήταν για κακουργηματική ποινική δίωξη. Η ποινή αυτή αφορά 10 χρόνια κάθειρξη.

Η ασκηθείσα ποινική δίωξη είναι με το βαρύτερο ποινικό αδίκημα που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα ανήλικα και συγκεκριμένα για τέλεση γενετήσιων πράξεων και όχι ασελγών, σε βάρος των ανηλίκων».