Αρχική Οικονομία Σάλος με τις δημιουργίες του οίκου Schiaparelli με κεφαλές ζώων

Σάλος με τις δημιουργίες του οίκου Schiaparelli με κεφαλές ζώων

88
0



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 02:07

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού με τα πιο διάσημα supermodels στην πρώτη γραμμή, όπως η Irina Shayk, η Naomi Campbell και η Shalom Harlow.

Η Haute Couture συλλογή που σχεδίασε ο Daniel Roseberry για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, ονομάστηκε «Inferno» («Κόλαση») και εμπνεύστηκε από την Θεία Κωμωδία του Δάντη, ένα επικό, αφηγηματικό ποίημα που χωρίζεται σε τρία κύρια μέρη: Κόλαση, Καθαρτήριο και Παράδεισος και αφηγείται το φανταστικό ταξίδι του Δάντη στον Άδη, με οδηγούς τον Βιργίλιο και τη Βεατρίκη. Ολόκληρο το έργο είναι μια αλληγορία γεμάτη συμβολισμούς που δημιουργεί στον αναγνώστη τρομερές εικόνες.

Όταν ο σχεδιαστής ξαναδιάβασε το επικό ποίημα, ανακάλυψε κάτι καινούριο και δημιούργησε μια αλληγορική συλλογή που δίχασε κοινό και κριτικούς και ξεσήκωσε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι τον υποστήριξαν και άλλοι θεώρησαν τις δημιουργίες που είχαν πάνω τους τοποθετημένα κεφάλια ζώων από οικολογική γούνα ως μια κίνηση που περνάει «λάθος μήνυμα» και ξεπερνάει τα όρια.

Περισσότερα στο govastiletto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 02:07



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΚαταδικάστηκε ειδικός φρουρός για υπόθεση κλοπής υπηρεσιακού όπλου
Επόμενο άρθροΤο 2019 η θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν δέσμευση, σήμερα είναι πράξη με προοπτική