Αρχική Ελλάδα ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ για την ΚΗΔΕΙΑ του ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ: ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ με ΑΛΛΑ τα...

ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ για την ΚΗΔΕΙΑ του ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ: ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ με ΑΛΛΑ τα ΗΘΕΛΕ ο Κ@ΛΟΣ σας

101
0

Προσωπικά πιστεύω στην Δημοκρατία. Και η γνώμη μου ήταν πάντοτε ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει πολίτευμα. Να γίνει ένα δημοψήφισμα και να αποφασίσουμε τι θέλουμε!

Θέλουμε μια γλάστρα ως Πρόεδρο την οποία την πληρώνουμε χρυσάφι για να μην κάνει τίποτα

ή θέλουμε έναν πρόεδρο που να διοικεί το κράτος;

Ποιος πρέπει να είναι ο αρχηγός του Ελληνικού Κράτους; Ο Πρόεδρος ή ο Πρωθυπουργός;

Αυτή είναι η σωστή ερώτηση!

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε το 1974 ότι δεν θέλει βασιλευόμενη δημοκρατία! Δεν όρισε ότι ο συγκεκριμένος βασιλιάς είναι έκπτωτος! Είπε ότι δεν θέλει καθόλου βασιλιά!

Κάτι που πρέπει να το σέβεται ο καθένας και πρώτος-πρώτος εγώ που γράφω αυτές τις γραμμές. Ο λαός δεν είπε ότι δεν θέλω των Κωνσταντίνο για Βασιλιά.

Είπε ότι δεν θέλω κανέναν για βασιλιά!

Κι έχω την εντύπωση ότι ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος  και γι αυτό ουδέποτε τόλμησε να κάνει κάποια «ντρίπλα» και να εκμεταλλευτεί τις (πολλές) μαύρες σελίδες μας και να αυτοπαρουσιαστεί ως η εναλλακτική λύση στην αχρηστία των διαφόρων που εκλέξαμε να μας κυβερνούν!

Αν τώρα καταντήσαμε να έχουμε Προεδρευόμενη Δημοκρατία με … Βασιλικές προκαταβολές, αυτό είναι άλλο θέμα!

Συμπαθάτε με αλλά όταν διώχνεις τον Βασιλιά, δεν προσλαμβάνεις πολιτικές οικογένειες να διοικούν την χώρα ελέω … βασιλικού στέμματος!

Ή ξεχάσατε ότι ΤΡΙΑ επίθετα διοικούν την χώρα εδώ και 70 χρόνια!!!

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ούτε Βασιλιά ούτε Χαλίφηδες! Δεν χρειάζεται ούτε τον Οττο φον Βίτελσμπαχ ούτε τον Οίκο Γλύξμπουργκ να διοικούν τους Έλληνες!

Η Ελλάδα χρειάζεται έναν ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ή έναν ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ!

Ούτε ο Καποδίστριας άρεσε, ούτε και ο Μεταξάς!

Αντίθετα βλέπω ότι άρεσαν επίθετα όπως Καραμανλής, Παπανδρέου και Μητσοτάκης. Ενώ στην Αντιπολίτευση, όποιος είχε «βασιλικό δαχτυλίδι» από χορηγούς, έκανε  πολιτική καριέρα κι αυτός και τα παιδιά του!

Ελάτε, μην κοροϊδευόμαστε εδώ μέσα μεταξύ μας! Η Σακελαροπούλου διοικεί τη χώρα; Ή μήπως την διοικούσε ο Κωνσταντίνος; Ή μήπως την διοικούσε ο Οθωνας;

Ή μήπως την διοικούσε ο Καραμανλής; Μαλακίες!!!

Η Ελλάδα είχε εξ αρχής επιλέξει λάθος δρόμο! Δεν χρειαζόμασταν Προεδρευόμενη Δημοκρατία!

Δηλαδή εκλεγμένο Πρωθυπουργό από κόμμα εξουσίας που να έχει για γλάστρα έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας που θα τον διορίζαμε για να κάθεται!

Η Ελλάδα χρειάζεται Προεδρική Δημοκρατία! Μην προσποιείστε ότι δεν το ξέρετε.

Η Χώρα θέλει να εκλέγει ηγέτη που να Προεδρεύει και να διοικεί αφού εκλεχθεί από τον Ελληνικό λαό. Ενώ ο Πρωθυπουργός να είναι δικής του επιλογής! Όχι το αντίθετο…

ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ !

Δεν γουστάρουμε τον Βασιλιά, αλλά γουστάρουμε ο Πρωθυπουργός να προσλαμβάνει Πρόεδρο όποιον γουστάρει αυτός!

Γιατί τι διαφορά είχε ας πούμε ο «Κοκός» από την Σακελαροπούλου; Σκεφτείτε το…

Τελικά, θα σας πω κάτι που θα σας πειράξει αλλά θα σας το πω: Μαλάκες είμαστε!

Επιτρέπουμε σε Τσίπρες και τυχάρπαστους αριστερούς να θέτουν όρια στην συζήτηση! Δεν μπορούμε να μιλάμε για Βασιλιάδες!

Γιατί ο Τσίπρας, ο Γιάνης, ο Κουτσούμπας δεν μπορούν να ανεχτούν μια τέτοια συζήτηση!

Αν όμως τους πάρει τηλ ο αρχηγός της Νορβηγίας και τους πει «κάτσετε σούζα», αυτοί θα κάτσουν, γιατί η Νορβηγία είναι πρότυπο των Αριστερών!

Μόνο που θα σας πικράνω πάλι σύντροφοι! Θα σας πικράνω γιατί απόλυτος άρχων της Νορβηγίας, είναι ο Χάραλντ ο 5ος! Ναι, ο Βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας!

Οι μαλακοπίτουρες της θολοκουλτούρας, βρίζουν όλη μέρα στα social media τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο!

Αλλά όταν πάνε στο Βέλγιο, στριμώχνονται για να τραπεζωθούν σε πανάκριβα εστιατόρια για ένα φουά-γκρά  με τον Φίλιππο, τον Βασιλιά των Βέλγων!

Παρακαλάνε για μια φωτογραφία με την Μαργαρίτα την Β’ Βασίλισσα της Δανίας. Ένα ενσταντανέ με τον Χανς Ανταμ Β’ του Λινχεστάιν!

Μια βόλτα στο παλάτι της Ισπανίας με τον Φίλιππο τον ΣΤ’. Μια σοσιαλδημοκρατική συνεύρεση με τον Κάρολο τον ΙΣΤ’ της δημοκρατικότατης Σουηδίας!

Για να μην πω τι ακριβώς κάνουν όταν βάζουν τα επικοινωνιακά γραφεία να κλείσουν μια θεσούλα για φωτό με τον Βασιλιά Κάρολο τον Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου σπουδάζουν τα παιδιά τους!

Α ναι! Και όταν τους πιάνει το επαναστατικό, τότε αναφέρουν τον Γαλλικό Διαφωτισμό και την Γαλλική Δημοκρατία του Εμμανουέλ Μακρόν! Του ποιανού;

Του Μακρόν με τα Rafale που σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες εκτός από Πρόεδρος της Γαλλίας, είναι και Πρίγκιπας της … Ανδόρας!

Μιλάμε για επίπλαστα ερωτήματα που θέτουν -Αριστερά και Δεξιά- σούργελα που έκαναν σκληρό λόμπινγκ προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στην κηδεία της … Ελισάβετ!

Και όλοι εσείς, ρωτάτε εμένα την γνώμη μου, σχετικά με το αν θα έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους ο Κωνσταντίνος! Συμπαθάτε με, αλλά τα ήθελε ο κώλος σας …

ΥΓ1.

Αμα μου κολλήσετε κι άλλο με τέτοιες ερωτήσεις, θα πιάσω να γράφω, πόσα λεφτά έδωσε η αδελφή του Κωνσταντίνου, τ. Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας για την θεολογική Σχολή της Χάλκης και δεν θα το θέλατε καθόλου οι ντεμέκ … αριστεροί! Πιστέψτε με…

ΥΓ2.

Για να μην πιάσω το τροπάριο του καθωσπρέπει σοσιαλιστή που μόλις δει Μονάρχη στον Κόλπο με πετροδολάρια, τρέχει ξοπίσω για κανένα σκανδαλάκι τύπου … Qatarate!

Είπα σήμερα να αφήσω απ έξω τους Ισλαμιστές … Μονάρχες!!! Ή μήπως θα προτιμούσατε να συζητήσουμε καλύτερα για το πως πρέπει να γίνεται η ταφή των Ισλαμιστών … Μοναρχών;

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ: ΑΟΖ: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ που ΚΡΑΤΟΥΝ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ
Επόμενο άρθροΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “ΤΡΑΓΙΚΗ η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ – Ο κ. ΣΕΡΕΤΗΣ πιο πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να ΤΡΕΞΕΙ στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…”