Στη Δικαιοσύνη ο 62χρονος που βίαζε την κόρη του στην ορεινή Ξάνθη


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 15:54

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/1) ο 62χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 28χρονης κόρης του, στην ορεινή Ξάνθη. 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται. 

Η καταγγελία έγινε από τρίτο πρόσωπο, ενώ οι Αστυνομικοί ενεργώντας μεθοδικά και προσεκτικά προχώρησαν στη σύλληψή του 62χρονου, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του. 

Συνοδεία Αστυνομικών ο κατηγορούμενος πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, και αμέσως μετά την προθεσμία που έλαβε για την απολογία του επέστρεψε στα κρατητήρια όπου και θα παραμείνει προσωρινά. Η είδηση ωστόσο έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.   

Η έρευνα των Αστυνομικών ξεκλείδωσε το παζλ 

Η επιμονή και υπομονή που επέδειξαν οι Αστυνομικές Αρχές στην εν λόγω υπόθεση ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να ξεκλειδώσει το παζλ του αρρωστημένου βιασμού. 

Αξιολογώντας την καταγγελία που είχαν στα χέρια τους, οι Αστυνομικοί σχημάτισαν τη δικογραφία, συλλέγοντας προσεκτικά τις καταθέσεις και μια σειρά από μαρτυρίες και στοιχεία. 

Ο 62χρονος φαίνεται πως παραδέχθηκε την πράξη, αλλά δήλωσε πως αυτή γινόταν με τη συγκατάθεση του θύματος. Τόσο η 28χρονη όσο και ο πατέρας της κατέθεσαν πως δεν ασκήθηκε βία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή γυναίκα είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, πάλι από συγγενικό της πρόσωπο. 

Την 28χρονη εξέτασε και ιατροδικαστής, ενώ είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. 

Πηγή: Xanthinea.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 15:54


Zougla.gr