Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΛΟΥ πρός ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ από ΚΟΜΜΑ σε ΚΟΜΜΑ και από ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ σε ΟΡΘΡΟ, ΤΡΙΑΔΙΚΑ και ΕΣΠΕΡΙΝΟ!!

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΛΟΥ

Περιπλανώμενη από κόμμα σε κόμμα και από κοπή βασιλόπιτας σε όρθρο και εσπερινό η αιώνια υποψήφια βουλευτίνα

του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη έτυχε να μάθει και για την τετράμηνη καθυστέρηση για την εφαρμογή του προγράμματος σίτισης των μαθητών και φαίνεται πως συγκινήθηκε βαθιά.

Εστω και με χρονοκαθυστέρηση.

Και φυσικά, όπως όλοι, αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής μας Αρχής και του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου ζήτησε από το Δήμο να βρει εναλλακτική λύση, όταν ολόκληρη Κυβέρνηση, αποκλειστικά αρμόδια, μπλεγμένη στον κυκεώνα των δικαστικών και άλλων προσφυγών από πλευράς ενδιαφερομένων αδυνατεί να δώσει λύση.

Συμμεριζόμενος την ενσυναίσθηση της υποψήφιας και των ομοϊδεατών της ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι διαθέτει για τον σκοπό αυτό τον μισθό του και την καλεί να συνεισφέρει και η ίδια διαθέτοντας πχ ένα μικρό μέρος των ενοικίων από την μακρά λίστα των ακινήτων που διαθέτει.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί στην πρόταση και δεν θα αποδειχθεί ότι απλώς περιφέρεται μοιράζοντας λαγούς με πετραχήλια και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εν αναμονή της απάντησής της στην πρόταση…