Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΒΟΛΟΥ!! Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ στην ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ: “ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ με τους ΔΡΟΜΟΥΣ”

Στην Μακρυνίτσα βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, Αργύρης Κοπάνας,  με αφορμή εργασίες οδοποιίας σε κεντρικό δημοτικό δρόμο από Άγιο Γεράσιμο προς Μπράνη, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις τεχνικές υπηρεσίες.
Ο κ. Κοπάνας αναφέρθηκε στην ” μάχη ” που δίνει

η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου για την βελτίωση του οδικού δικτύου στα χωριά.
Τόνισε ότι “δίνεται μια μεγάλη και δύσκολη μάχη για την βελτίωση του εσωτερικού  οδικού δικτύου και του αγροτικού οδικού δικτύου των χωριών” επισημαίνοντας ότι ” σε ένα οδικό δίκτυο εκατοντάδων χιλιομέτρων, που εκτείνεται από το Αιδίνιο έως το Μαλάκι, σε Διμήνι και Σέσκλο, και στον ορεινό όγκο του Πηλίου, τα προβλήματα είναι πολλά, οι ανάγκες είναι πολλές, αλλά γνωρίζουμε τις ανάγκες και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τις αντιμετωπίσουμε.
Ξεκινώντας από τους κεντρικούς Δημοτικούς και αγροτικούς δρόμους, και από δρόμους, που χρήζουν επείγουσας επισκευής, επιχειρούμε και παρεμβαίνουμε παντού, ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του Δήμου μας, ακόμη και σε δρόμους ανηφορικούς, απότομους, στενούς, όπου πολλές φορές βαρέα οχήματα και μηχανήματα αδυνατούν να προσεγγίσουν και οι εργασίες μπορούν να γίνουν μόνο χειρονακτικά”.
Ο κ. Κοπάνας διαβεβαίωσε ότι ” εξαντλούμε κάθε οικονομική δυνατότητα, αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο σε μια αδιάκοπη προσπάθεια να αποκαθιστούμε την βατότητα των δρόμων με τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις και χαλικοστρώσεις και να εξασφαλίζουμε ομαλή πρόσβαση σε οικίες, επιχειρήσεις και γεωργικές εκμεταλλεύσεις”.
Τέλος, ο κ. Κοπάνας υπογράμμισε ότι “αυτά είναι έργα ουσίας και αναβάθμισης της καθημερινότητας.
Άλλωστε, το μότο, το σύνθημα, η πολιτική του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, είναι να στεκόμαστε δίπλα στους συνδημότες μας, όπου κι αν βρίσκονται, στον Βόλο, στη Νέα Ιωνία, σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες”.
“Στόχος είναι σταδιακά να απαλλάξουμε τους συνδημότες μας από φθαρμένους και δύσβατους δρόμους και να τους διευκολύνουμε στις μετακινήσεις τους” σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.