ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που ΕΚΑΝΑΝ PAY ROLL στους ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ στην ΑΘΗΝΑ και το “ΜΠΟΥΚΩΜΑ” τους ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ που ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ η ΕΥΠ.

Τα όσα συμβαίνουν με το σκάνδαλο στο Κατάρ και τις πληρωμές με βαλίτσες στην Καϊλή και την παρέα της τα γνωρίζεται και με το παραπάνω.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται, τουλάχιστον οι περισσότεροι, είναι η εμπλοκή 2 δημοσιογράφων που εργάζονται σε συστημικό τηλεοπτικό σταθμό και μια εφημερίδα.

Οι 2 λεβέντες έχουν αναλάβει να στέλνουν email και no-paper κάθε φορά που θέλουν να μας ενημερώσουν για τις επενδύσεις των Καταριανών στην Ελλάδα.

Καλούν σε δείπνα και καφεδάκια μοιράζοντας δώρα σε κουτορνίθια δημοσιογράφους που χαίρονται να βλέπουν καθρεφτάκια.

Στην υπόθεση της αγοράς της μισής Ζακύνθου από τους Εμίρηδες και κάποιους Έλληνες, που ήδη έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, ο κοριός της ΕΥΠ που παρακολουθούσε κάθε μέρα και κάθε νύχτα τους εμπλεκομένους έχει τσιμπήσει συνομιλίες των 3 δημοσιογράφων που έπαιρναν συναδέλφους σε εφημερίδες για να μην “σηκώνουν” το θέμα αυτό.

Η πλάκα είναι ότι το κανάλι που εργάζονται αλλά και η εφημερίδα πρωτοστάτησε στο να αποκαλύψει το σκάνδαλο της Ζακύνθου.

Που να ήξερε και όλα τα άλλα που έρχονται για τους 2 λεβέντες.

Μου λένε ότι οι διευθυντάδες στο κανάλι αυτό “κάτι έχουν ακούσει” και τρέμουν μην τυχόν και εκτεθεί το μαγαζί τους.

πηγή: edolio5.blogspot.com