ΚAIΡΟΣ: «ΘΕΡΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» από 14 έως 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ του ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει για τον καιρό έως τις 21 Δεκεμβρίου ο Σάκης Αρναούτογλου

Έρχεται «θερμή εισβολή» στη χώρα κατά το χρονικό διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, στις 13-14 Δεκεμβρίου

θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά, στη συνέχεια μια «θερμή εισβολή» θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος προσθέτει ότι η αναλογική πειραματική εκτίμηση έπεσε «μέσα» στην πρόγνωση από τις 30 Νοεμβρίου έως σήμερα, όπως αναμένει αν θα πέσει μέσα και στη συνέχεια.

Ακόμη, είπε ότι το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα δώσει «χαρά στους… χιονόφιλους»,.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου) δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια «θερμή εισβολή» (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα «εντόπισε» από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους… χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη!

Οπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου