ΕΤΑΞΑΝ σε ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΟΤΙ θα του ΒΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ και «ΚΛΑΙΕΙ» και τα ΧΡΗΜΑΤΑ που ΕΔΩΣΕ…

Μια υπάλληλο Γραφείου Γνωριμιών μήνυσε 67χρόνος συνταξιούχος καταγγέλλοντας την για εξαπάτηση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ο συνταξιούχος Λαρισαίος απευθύνθηκε στο γραφείο προκειμένου να συνάψει σχέση με γυναίκα, ενώ μετά από διαπραγμάτευση για την αμοιβή πλήρωσε

προκαταβολή και θα εξοφλούσε το υπόλοιπο της αμοιβής μετά τη συνάντηση.

Ωστόσο, στο ραντεβού που – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία – εκδόθηκε κατακαλόκαιρο στην Καρδίτσα, δεν προσήλθε καμιά γυναίκα όπως του είχαν υποσχεθεί, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα.

Ο ευκολόπιστος Λαρισαίος μετά από ημέρες μήνυσε τη γυναίκα υπάλληλο του γραφείου, ζητώντας την ποινική της δίωξη, με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας να διερευνά την βασιμότητα των καταγγελλομένων.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ, ο 67χρόνος με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια ζει μόνος του, απευθύνθηκε σε Γραφείο Γνωριμιών της Λάρισας προκειμένου να τον βοηθήσει στο να συνάψει σχέση με γυναίκα.

Η υπάλληλος του γραφείου προσφέρθηκε να βοηθήσει τον συνταξιούχο, ρωτώντας μάλιστα και τι ηλικία θα προτιμούσε ο ίδιος «να έχουν οι γυναίκες» με τις οποίες θα τον έφερνε σε επαφή.

Η υπάλληλος σημείωσε ότι η αμοιβή θα ανέρχονταν στα 600 ευρώ, με τον 67χρόνο δηλώνει πως του φάνηκαν πάρα πολλά τα χρήματα και να αντιπροτείνει η αμοιβή του γραφείου να πέσει στα 400 €.

Υπάλληλος και συνταξιούχος συμφώνησαν στα 400 ευρώ και στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, ο 67χρονος κατέβαλε το ποσό των 300 ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα 100 ευρώ, θα τα κατέβαλε μετά τη συνάντηση με τις υποψήφιες γυναίκες.

Ο 67χρονος δεν έλαβε απόδειξη για τα καταβληθέντα 300 ευρώ, ενώ η υπάλληλος του δήλωσε ότι θα τον φέρει σε επαφή με τρεις γυναίκες.

Οι μέρες περνούσαν και ο 67χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Γραφείο Γνωριμιών, όπου ο υπάλληλος φέρεται να του είπε πως, τελικά, θα κλείσει ραντεβού με δύο γυναίκες αντί τριών, όπως αρχικά είχε δεσμευθεί, γιατί το χρηματικό ποσό που κατέβαλε ο συνταξιούχος δεν ήταν αρκετό.

Τελικά το πρώτο ραντεβού με την υποψήφια γυναίκα ορίστηκε για τον περασμένο Αύγουστο στην Καρδίτσα, με τον 67χρονο να μεταβαίνει καλοκαιριάτικα στη γειτονική πόλη, ραντεβού στο οποίο δεν προσήλθε καμιά γυναίκα.

Έτσι αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος της υπαλλήλου του Γραφείου Γνωριμιών της Λάρισας.