ΕΛΑ να ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ και οι ΕΠΟΜΕΝΟΙ: ΥΜΝΟΙ στο ΚΑΤΑΡ και από τον ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ! ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ με την ΕΥΑ την ΚΑΛΙΓΡΑΜΜΗ! ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ με ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Σε πανομοιότυπη προπαγανδιστική γραμμή υπέρ του Κατάρ στο θέμα των εργασιακών δικαιωμάτων και της εργατικής νομοθεσίας του αραβικού κράτους κινήθηκαν τόσο η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή όσο και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση…

του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Δεν ξέρουμε εάν ο … ευρωπαϊκός τρόπος ζωής, κήρυκας του οποίου είναι ο κ. Σχοινάς, έχει σχέση με τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες που άφησαν τα κόκαλά τους στα θεμέλια των έργων για το πιο αιματοβαμμένο μουντιάλ στην ιστορία, αυτό του Κατάρ.

Κι όμως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε το θράσος να δηλώσει στην ΕΡΤ:

«Το Κατάρ έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει αναμορφώσει την εργατική του νομοθεσία, έχει σαφέστατα κάνει τομές σε πράγματα που είναι αδιανόητα για χώρες της περιοχής».

Ο Γιώργος Τσίπρας σχολιάζοντας το βίντεο γράφει:

«Πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα» το Κατάρ με τους 6 χιλιάδες νεκρούς εργάτες. Πανομοιότυπες τοποθετήσεις Εύας Καϊλή και Μαργαρίτη Σχοινά. Μπα, σύμπτωση θα είναι…»