ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ για το ΔΟΥΛΕΜΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με το ΚΑΛΑΘΙ του ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΧΟΥΝ την ΤΙΜΗΤΙΚΗ τους! ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ για τους ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ μας!

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε το πρωί να με ένα επικοινωνιακό show να δείξει πως η κυβέρνηση «έσωσε» τους πολίτες με το «καλάθι του φτωχού» ενώ στην πραγματικότητα θα πληρώνουν ακριβότερα προϊόντα που πριν λίγες ημέρες τα αγόραζαν σε χαμηλότερες τιμές!

Όμως ακόμα και στο show αυτό αποκαλύφθηκε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην αγορά και πόσο δύσκολα θα επιβιώσουν οι Έλληνες πολίτες και φυσικά όλα αυτά οφείλονται στις αντι-ρωσικές κυρώσεις και επιλογή του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη να κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία.

Το «καλάθι του φτωχού» τελικά είναι «καλάθι για πλούσιους» καθώς λίγες ώρες και μέρες πριν, σημειώθηκαν αυξήσεις «φωτιά» που άγγιξαν το 15% όπως καταδεικνύουν τα τιμολόγια χονδρικής Οκτωβρίου – Νοεμβρίου σε βασικά αγαθά.

Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα. Δεν έχουν το Θεό τους. Μέχρι και ταμπόν έχουν βάλει…

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι χιλιάδες. Από κανάλια μέχρι διαδίκτυο. Το μπινελίκι πάει κι έρχεται! Και δικαιολογημένα. Ας δούμε μερικές αναρτήσεις από το Twitter: