ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ – ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ: Ο ΒΟΛΟΣ στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων της Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που διεξήχθη στον Βόλο, συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Βόλου, Αργύρης Κοπάνας.
Στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου, ο Αργύρης Κοπάνας μίλησε  για τον θετικό αντίκτυπο του Συνεδρίου για τον Βόλο,

αφού “έθεσε τον Βόλο στο επίκεντρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.
Συγκεκριμένα ο κ. Κοπάνας ανέφερε τα εξής:
“Ο αριθμός των 1800 συνέδρων είναι εντυπωσιακός και δεν έχει επιτευχθεί σε κανένα προηγούμενο συνέδριο.
Από αυτό το συνέδριο η Αυτοδιοίκηση βγαίνει πιο ισχυρή και ο Βόλος αναδεικνύεται πιο δυνατός από ποτέ. Ο Βόλος είναι πόλος έλξης.
Ο Βόλος γίνεται κέντρο σπουδαίων γεγονότων και διοργανώσεων.
Αυτές τις τρεις ημέρες του Συνεδρίου, ο Βόλος υπήρξε τόπος συνάντησης, συσπείρωσης και συνεργασίας όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της χώρας.
Υπήρξε το  πεδίο διαμόρφωσης κοινών θέσεων και προτάσεων για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  πεδίο διατύπωσης δίκαιων αιτημάτων και νέων διεκδικήσεων και παραγωγής πολιτικών προς όφελος των Δήμων και των δημοτών” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κοπάνας για να συνεχίσει λέγοντας “οι σύνεδροι από κάθε άκρη της Ελλάδας αναγνώρισαν το εξαιρετικό έργο της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου.
Διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι ο Βόλος αλλάζει και προχωράει εμπρός. Αυτόν τον Βόλο θέλουμε, αυτόν τον Βόλο οραματιζόμαστε, αυτό τον Βόλο οικοδομούμε καθημερινά.
Τον Βόλο της δημιουργίας, τον Βόλο, που πρωταγωνιστεί, που πρωτοπορεί, που διακρίνεται, που ξεχωρίζει, που ακτινοβολεί σε Ελλάδα και Ευρώπη”.