ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ: «ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ θα ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ» – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την επίσκεψη του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη και στελεχών του στο Βόλο.

Ομιλία πραγματοποίησε ο Επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» κ. Φαίδων Βόβολης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη.

Στο πλευρό του βρέθηκαν ο κ. Γιάννης Γρηγορίου, υποψήφιος βουλευτής Ν. Μαγνησίας και άλλα στελέχη του κινήματος.

Ο κ. Βόβολης, εξέφρασε ξεκάθαρα την πεποίθηση ότι το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» θα έχει εκπροσώπηση στη Βουλή και μάλιστα θα βγάλει και η Μαγνησία βουλευτή.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε επίσης πως «Ξέρουμε τα προβλήματα της Μαγνησίας. Είναι πολύ σημαντικό το ζήτημα LNG στο λιμάνι.

Η προσδοκία μας, δεν είναι απλά να μπούμε στη Βουλή, αλλά να αλλάξουμε το σκηνικό της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά μια συγκυβέρνηση μαζί τους. Θέλουμε μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση».

Τέλος σχολιάζοντας στους δημοσιογράφους τις προσδοκίες για τη Μαγνησία, δήλωσε «Θα βγάλουμε βουλευτή στη Μαγνησία. Έχουμε άριστους εκπροσώπους, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι και μας ενδιαφέρει η περιοχή, γιατί η Μαγνησία είναι στο κέντρο της Ελλάδος».

Ο κ. Ιωάννης Γρηγορίου υποψήφιος βουλευτής Ν. Μαγνησίας πρόσθεσε «Διεκδικούμε μια Ελλάδα με κοινωνική πρόνοια με δικαιοσύνη, ειρήνη με ευημερία, με μέριμνα για το φυσικό περιβάλλον, τα πάντα προς το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού»! 

Οι «Ελεύθεροι Ξανά» διαφέρουμε και ζητάμε από τον κόσμο την εμπιστοσύνη τους!