ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ 63ΧΡΟΝΟΣ που ΑΣΕΛΓΗΣΕ σε ΑΓΟΡΑΚΙΑ 7 και 8 ΕΤΩΝ στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ από τα ΓΡΕΒΕΝΑ και ΣΥΝΕΧΙΣΕ τις ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ του! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 63χρονου, στον Άγιο Παντελεήμονα, που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών με «δόλωμα» χρήματα

Τα στοιχεία του γνωστοποιούνται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 63χρονος συνελήφθη την Κυριακή (9/10), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία.

Πρόκειται για τον:

ΓΟΥΒΑΛΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

panteleimonas
panteleimonas-
panteleimonas--
panteleimonass

 Το χρονικό της υπόθεσηςΟ σάτυρος με παρελθόν πλεύρισε τα δύο αγοράκια, ηλικίας 7 και 8 ετών, από την πλατεία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Παντελεήμονα, τα οδήγησε στο σπίτι του και τα αποπλάνησε με αντάλλαγμα λίγα ευρώ.

Μάλιστα ο 63χρονος, στο παρελθόν είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών για παρόμοια αδικήματα, όμως αντί να σωφρονιστεί μόλις βγήκε έξω ξανακύλησε στη διαστροφή.

Τα παιδιά όμως, μίλησαν και οι γονείς πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τον κατήγγειλαν και στις 9 του μηνός άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Παντελεήμονα και του πέρασαν χειροπέδες.