ΝΤΡΟΠΗ!! ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ με τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους που ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΟΥΝ σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!! ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ… ΧΩΡΙΣ το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ!! ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που ξεκίνησε το μέτρο της αναστολής εργασίας των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού και σήμερα, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου και «γιόρτασαν» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά την απόφαση αυτή της κυβέρνησης, που τους κρατά μακριά από τις δουλειές τους εδώ και έναν χρόνο.

Οι υγειονομικοί, που φτάνουν τους 40 που βρίσκονται υπό το καθεστώς της αναστολής, κερνούσαν γλυκά σε όσους προσέρχονταν στο Νοσοκομείο και έσβησαν ένα κεράκι στην τούρτα γενεθλίων.

Μάλιστα,  έκαναν λόγο για συμπεριφορά της κυβέρνησης ιστορικά όμοια με την μεσαιωνική τακτική της ιεράς εξέτασης και ζήτησαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους καθώς έχουν αλλάξει και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ντίνος Μηνδρινός ζήτησε να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι σε αναστολή στα καθήκοντά τους και να ενισχύσουν το ΕΣΥ, το οποίο συνεχώς ταλανίζεται από την υποστελέχωση.

«Πλέον τα επιδημιολογικά δεδομένα έχουν αλλάξει, πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της αναστολής εργασίας των συναδέλφων και να γυρίσουν, ελεγχόμενα με δύο rapid τεστ την εβδομάδα και να ενισχύσουν το ΕΣΥ, που συνεχώς υποστελεχώνεται.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παραιτήσεις συναδέλφων προς άλλες κατευθύνσεις, αφήνοντας το Νοσοκομείο.

Αυτό όλο το διάστημα οι συνάδελφοι εκτός από το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπεται η εργασία τους, δεν λαμβάνουν κάποιο εισόδημα για να βιοποριστούν και είναι πειθαρχικό παράπτωμα, εάν πιαστούν να κάνουν μαύρη εργασία», σημείωσε ο κ. Μηνδρινός