ΧΑΜΟΣ με την ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ στο TWITTER! ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ οι ΧΡΗΣΤΕΣ

Ξαφνικίτιδα! Αυτή είναι η λέξη, το hashtag που έχει γίνει trend στο Twitter. Ο λόγος; Οι πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι. Νεκρός στην Τήνο, νεκρός στη Λάρισα, εντελώς ξαφνικά, άνθρωποι νέοι που δεν είχαν κλείσει ούτε τα πενήντα τους χρόνια. Προβληματισμός; Έντονος.

Απορίες; Μπόλικες. Ένα δεικτικό σκίτσο και πολλά σχόλια που περνούν, φευγαλέα ή μη, από το μυαλό αρκετού κόσμου.

Διότι, η τρομοκρατία συνεχίζεται με τα εμβόλια, ενδεχομένως από τη λάθος μεριά. Κι όλα αυτά, την ώρα που το απροσδιόριστη αιτία θανάτου έχει γίνει πανάκια!

Γνωστό μοντέλο πεθαίνει ξαφνικά. Διπλανός σου, γείτονάς σου, γνωστός σου, επίσης Καθημερινά τον τελευταίο χρόνο οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν γίνει καθημερινότητα στην ειδησεογραφία.

Οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις που παίρνουμε μηδαμινές. Αν είναι στο πρόγραμμα, σε μια… λογική σειρά, για ποιο λόγο γίνονται συνεχείς αναφορές.

Το «Ξαφνικίτιδα» στο Twitter είναι καθημερινό trend και οι προβληματισμοί ολοένα και μεγαλώνουν. Τα εμβόλια είναι στο στόχαστρο ασφαλώς.

Πληθαίνουν τα περιστατικά, συνεχίζεται η σιγή ιχθύος. Οι καθαρές εξηγήσεις και οι επιστημονικές απαντήσεις θα έδιναν τέλος σε πράγματα που καλό είναι να μην «σέρνονται». Αυτό το

Ξαφνικίτιδα: Το σκίτσο που δημοσιεύτηκε στο Twitter μαρτυρά μια πραγματικότητα