Η Kosmocar-Volkswagen στο πλευρό του Πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022, 13:30

Στο πλαίσιο της πρόκρισης του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP, η Kosmocar-Volkswagen συγχαίρει τον πρωταθλητή Γιώργο Φράγκο.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στην Gdynia της Πολωνίας, και αποτελεί τη διοργάνωση που συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές SUP στον κόσμο και είναι ιδιαίτερα σημαντική για ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα του SUP. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022 θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για αθλητές όλων των επιπέδων κατά τη, διάρκεια του τετραήμερου φεστιβάλ κωπηλασίας.

Ο Γιώργος Φράγκος, δήλωσε:

«Ύστερα από μία δύσκολη περίοδο αγωνιστικής απραξίας και μειωμένης φυσικής κατάστασης λόγω Covid, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να ξεπεράσω ότι με είχε κρατήσει πίσω το προηγούμενο διάστημα και να προκριθώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μέσα από αυτήν την εμπειρία όμως βγήκα ψυχικά πιο δυνατός. Για μία ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αξιόπιστο μου «συνεργάτη», το Volkswagen Amarok, που μου παρέχει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζομαι. Σε όλα τα χρόνια που με συντροφεύει το Amarok, νοιώθω ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του, αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητές του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται σε κάθε οδηγική πρόκληση, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση τόσο στον οδηγό όσο και τους συνεπιβάτες.»

Η Kosmocar-Volkswagen είναι στο πλευρό του Γιώργου Φράγκου και συμβάλει στην προσπάθεια του Έλληνα αθλητή από το 2014  ώστε βρίσκεται συνεχώς στο κορυφαίο επίπεδο.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022, 13:44


Zougla.gr