ΖΑΓΟΡΑ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΝΤΑΟΥΛΙΑ και ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΜΕΣΑ στη ΝΥΧΤΑ!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Προσωπική εμπειρία!
Τη νύχτα του Σαββάτου 30.07.22 προς Κυριακή 31.07.22 στις δύο η ώρα διαταράχθηκε η ησυχία των περιοίκων  από τα μέλη χορευτικού συγκροτήματος που το προηγούμενο βράδυ είχαν  λάβει μέρος σε πολιτιστικό δρώμενο του Δήμου Ζαγοράς στη κεντρική πλατεία του χωριού στον Αγιο Γεώργιο.

Οι κυρίες  λοιπόν αυτές και οι κύριοι αυτοί μετά το πέρας της εκδήλωσης επέλεξαν να δειπνήσουν σε ταβέρνα στη πλατεία της Περαχώρας!

Μέχρι εδώ, όλα καλά..

Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σ αυτό… αλλά  εντελώς αυθαίρετα μη σεβόμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας, επέδειξαν αντικοινωνική συμπεριφορά χωρίς ίχνος σεβασμού προς τους συνανθρώπους τους φωνασκώντας, τραγουδώντας, χτυπώντας παλαμάκια και χρησιμοποιώντας τα νταούλια και τους ζουρνάδες που είχαν μαζί τους, πέταξαν στη κυριολεξία  τους τρομοκρατημένους  συνανθρώπους τους απ τα κρεβάτια τους, στις δυο η ώρα το πρωί!!!

Ανάρμοστη και απολίτιστη συμπεριφορά επέδειξε δυστυχώς και ο κληθείς τηλεφωνικά αστυνομικός από το ΑΤ Ζαγοράς, ο οποίος προσπαθούσε έξι ολόκληρα λεπτά να μας πείσει πως δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να ενοχλήσει την εκδήλωση του Δήμου!!!!! (η οποία είχε τελειώσει πριν από ώρες σε άλλη πλατεία), να κάνουμε υπομονή και να μην τον συγχύζουμε γιατί έχει και κάποια ηλικία, να μην πάθει και τίποτα κλπ κλπ.

Πού είναι ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών;
Η εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας;
Η εφαρμογή των διατάξεων και νόμων;
«Υπόδειγμα» καλού πολίτη και αστυνομικού ο συγκεκριμένος !
Χρειάζεται υπενθύμιση ποιο είναι το καθήκον του.
Και θα την έχει!!!
Ζούμε τρελές καταστάσεις!