ΒΟΛΟΣ… ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ να το ΛΕΝΕ για την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΠΕΟΥ!! ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και 2-3 ΒΑΡΙΔΙΑ…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.

ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΡΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΜΒ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΠΡΑΤΟ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΤΟΝ ΖΕΡΒΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΒΛΙΩΡΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΕΡΓΗ (ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΑΡΚΑΔΑΣ)

ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ Η ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ… Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ….

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!