ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ο “ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ” για ΜΗΛΙΕΣ – ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ: «ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ του “ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ” για το ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ»

Άμεσες ήταν οι κινήσεις της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή, μόλις πληροφορήθηκε, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, από την τοπική κοινωνία, ότι δεν είχε προγραμματισθεί η διενέργεια δρομολογίων για το θρυλικό τρενάκι «Μουτζούρης», το τετραήμερο της Παναγίας.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος  ενημέρωσε την κ. Μακρή, σήμερα, το πρωί της Πέμπτης 11 Αυγούστου  2022, ότι, μετά από συνεργασία που είχε με τους υπευθύνους της  αρμόδιας εταιρίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ο οργανισμός θα διασφαλίσει την λειτουργία του παραδοσιακού τρένου από την Παρασκευή 12 Αυγούστου μέχρι και την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022.

Η κ. Μακρή θα ήθελε να ενημερώσει τους μόνιμους κατοίκους, τους επισκέπτες, τους τοπικούς αλλά και τους επιχειρηματικούς φορείς καθώς και τους επαγγελματίες του τουρισμού της συγκεκριμένης περιοχής ότι τα δρομολόγια της ιστορικής σιδηροδρομικής διαδρομής, η οποία αποτελεί, αναμφισβήτητα, ελκυστικό τουριστικό πόλο, θα πραγματοποιηθούν κατά το τετραήμερο της Παναγίας.

Η εξέλιξη αυτή συντείνει, στην διατήρηση της  ανάπτυξης του τουρισμού στην Μαγνησία, ιδίως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που αποτελεί την περίοδο αιχμής της τουριστικής σεζόν.