ΣΤΟΥΣ 39 ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΜΗ και ΜΕΣΑ στον ΒΟΛΟ» ΠΩΣ θα ΚΥΛΗΣΕΙ ο ΚΑΙΡΟΣ τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

«Κόκκινο» θα αγγίξει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία ήδη να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου, όμως το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δούμε από τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Σήμερα Πέμπτη η θερμοκρασία στη Μαγνησία θα κυμανθεί στους 32-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Παρασκευή ο υδράργυρος θα δείξει 35-36 βαθμούς.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι θερμοκρασίες θα είναι αυξημένες και θα πλησιάσουν τους 38 -39 ακόμη και μέσα στον Βόλο, που με την υψηλή υγρασία θα υπάρχει υψηλότερη αίσθηση, παρόμοια με αυτή που θα έχει η ηπειρωτική Θεσσαλία, μιας και στα  αστικά κέντρα της Θεσσαλίας ο υδράργυρος θα δείξει τους 40-41 βαθμούς.

Τη Δευτέρα υπάρχει μια μικρή ανάκαμψη του καιρού με μια μικρή στροφή και σε βόρειους ανέμους και πιθανόν να σημειωθούν κάποιες τοπικές μπόρες σε αρκετές περιοχές και της κεντροδυτικής Μακεδονίας αλλά και στη Θεσσαλία, πιθανόν και στη Μαγνησία το μεσημέρι, ενώ θα υπάρξει και μία υποχώρηση της θερμοκρασίας κατά 2-3 βαθμούς, με αυτή να κυμαίνεται στους 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Στο δεύτερο μισό της επόμενης εβδομάδας εκτιμάται ότι ακόμη και μέσα στον Βόλο οι θερμοκρασίες θα είναι γύρω στους 38 -39 βαθμούς, ενώ ο καιρός θα κυλήσει με υψηλές θερμοκρασίες έως τις 2 Αυγούστου κι έπειτα θα υπάρξει μεταστροφή με δροσιές και πιθανές βροχές.