ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ σε ΟΛΑ στις ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ!! ΕΔΩ και ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ! ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ για ΟΛΟΥΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ!!

Βένετο -Κουλούρι, δρόμος δημοτικός που κατασκευάζεται, χρηματοδοτείται και επιβλέπεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της στήριξης των Δήμων και κυρίως του τόπου και των ανθρώπων!

¨Εργο δύσκολο και πολύ απαιτητικό, αλλά και σ αυτά έχουμε δοκιμαστεί και έχουμε εξαιρετικά δείγματα γραφής! Σε λίγους μήνες η πρόσβαση στην παραλία “Κουλούρι” του Βενέτου θα έχει άλλη μορφή και νέα δεδομένα θα δημιουργηθούν στην περιοχή! Άλλο ένα έργο που αποδεικνύει πως δεν εμμένουμε στους αριθμούς , αλλά με διορατικότητα, ενσυναίσθηση και ευαισθησία, υλοποιούμε έργα και στα πιο μικρά χωριά από άκρη σε άκρη!!! Γιατί απλά αγαπάμε κάθε σπιθαμή αυτού του τόπου ακόμη και εκεί που οι εκλογές δε καθορίζουν κανένα αποτέλεσμα!!! Kostas Agorastos Basilis Katharios Σπύρος Γκαβόπουλος ! Με την τεχνική υπηρεσία, τον ανάδοχο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας!