Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΠΙΕΖΕΙ για την ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ!! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΤΣΑ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

Μετά από κοινό αίτημα της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μ. Μακρή και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, πραγματοποιήθηκε, χθές, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα,

κατά την οποία ο Υπουργός επανέλαβε την δέσμευση του για την χρηματοδότηση, την υλοποίηση και την ολοκλήρωση όλων των σημαντικών έργων που στις προηγούμενες κοινές συναντήσεις των τριών είχαν τεθεί αναλυτικά και στοιχειοθετημένα.
Μικρές χρονικές αποκλίσεις στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα δεν επηρεάζουν καθόλου ούτε ακυρώνουν τις αρχικές υπουργικές δεσμεύσεις.
Ακόμη, στην χθεσινή συνάντηση τέθηκε και το θέμα της μελέτης της ανέγερσης του νέου κτιρίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου -Λυκείου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, έργο εξαιρετικά σημαντικό για το οποίο έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Υφυπουργός Παιδείας.
Αυτονόητες οι ευχαριστίες της Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέττας Μ. Μακρή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα για την διαθεσιμότητα του, για την αρωγή και την υποστήριξή του για όλα τα έργα, τα οποία είναι προάγουν εξαιρετικά την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.