ΕΥΓΕ! ΣΑΡΩΝΕΙ ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ στα ΧΩΡΙΑ!! “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ – ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ σε ΑΛΩΝΑΚΙ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ και σε ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΩΝ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης νέου δικτύου δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά τύπου led, στις περιοχές Αλωνάκι, Δημητριάδα και Λόγγος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες, μίλησε για “ένα έργο, που αλλάζει την εικόνα των παραλιακών αυτών περιοχών, δίνοντας λάμψη και θέτοντας τέλος στον ελλειπή φωτισμό”.
Ο κ. Κοπάνας υπογράμμισε ότι “ακόμη ένα αίτημα των συνδημοτών μας και της προέδρου της ΔΚ Νέας Αγχιάλου, Βάσως Παρασκευοπούλου, ικανοποιείται από την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου.
Οι τεχνικές υπηρεσίες/τμήμα ηλεκτροφωτισμού προβαίνουν στην τοποθέτηση 90 καινούριων φωτιστικών, που θα δώσουν λάμψη με περισσότερο φως.”
Ο Αργύρης Κοπάνας αναφερόμενος στο έργο της φωταγώγησης των παραθαλάσσιων περιοχών μίλησε για εργασίες κατασκευής βάσεων και υπόγειου δικτύου σωληνώσεων, εγκατάστασης πινάκων τροφοδοσίας και τοποθέτησης 90 κολωνών και φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες τεχνολογίας led”.
Ο Αντιδήμαρχος επισήμανε ότι “ο σχεδιασμός είναι καλαίσθητος και κομψός, η φωτιστική απόδοση θα είναι ποιοτική και θα επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας”.
Περισσότερο φως στις πλατείες των χωριών
Παράλληλα, ο Αργύρης Κοπάνας τόνισε ότι” η “επιχείρηση” περισσότερο φως απλώνεται σε όλα τα χωριά με επίκεντρο τις κεντρικές πλατείες, όπου το τμήμα ηλεκτροφωτισμού έχει ήδη προβεί στην αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με καινούρια τύπου led, όπως για παράδειγμα έγινε Δράκεια, Άγιο Βλάσιο, Άγιο Λαυρέντιο, Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια (ακτή Χατζηβαγγέλη), Αγριά (παραλία, valis, προσφυγικός συνοικισμός)”
Ενώ, όπως συμπλήρωσε ο κ. Κοπάνας “στην πλατεία του Διμηνίου τοποθετήθηκαν 25 καινούριοι ιστοί με φωτιστικά και μέσα στο καλοκαίρι θα τοποθετηθεί νέο δίκτυο φωτισμού στην πλατεία της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου στα Κάτω Λεχώνια”.
Αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων σε Αγριά και Νέα Αγχίαλο
Τέλος, ο κ. Κοπάνας ενημέρωσε ότι “στο πλάνο της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου είναι η αντικατάσταση του συνόλου των παλαιών λαμπτήρων με καινούριους τεχνολογίας led σε Αγριά και Νέα Αγχίαλο.
Σημαντικό έργο οδοποιίας στο “Στούπι”
Παράλληλα, ο Αργύρης Κοπάνας βρέθηκε στην περιοχή “Στούπι” της Νέας Αγχιάλου, με την πρόεδρο Βάσω Παρσσκευοπούλου, όπου όπως είπε “ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο οδοποιίας με την τσιμεντόστρωση χωμάτινου δρόμου, για την διευκόλυνση των μετακινήσεων και της κυκλοφορίας, γεγονός, που ικανοποίησε ιδιαιτέρως τους περιοίκους και τους αγρότες μας. Η αποκατάσταση της βατότητας του εν λόγω δρόμου αποτέλεσε αίτημά τους”.