ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ: ΣΤΟ ΝΗΣΙ με τις ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΜΠΑΝΙΑ την ΗΜΕΡΑ

Η Ελλάδα διαθέτει πολλά νησιά, όμως μετρημένα στα δάχτυλα είναι εκείνα στα οποία μπορείς να βρεις παραλίες για κάθε γούστο.

Ένα από αυτά είναι ασφαλώς η Κεφαλονιά, η οποία ικανοποιεί με τα νερά της και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Όποια κι αν είναι η παραλία των ονείρων σου, όπως κι αν την έχεις φανταστεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη βρεις στην Κεφαλονιά.

Διαθέτει γνωστές και οργανωμένες, αλλά και κρυμμένους παραδείσους. Παρθένα νερά όπως αυτά της Φτέρης δίχως ίχνος ανθρώπινης παρέμβασης.

Γιατί να επιλέξεις Κεφαλονιά φέτος

Καταρχάς δεν θα χρειαστεί να χαλάσεις μια περιουσία. Θα βρεις αξιοπρεπέστατα δωμάτια με 50 ευρώ, θα φας με 20 και γενικά με ένα μπάτζετ που δεν θα ξεφύγει πάνω από 5% σε σχέση με πέρυσι θα περάσεις 10 αξέχαστες μέρες (για να γυρίσεις την Κεφαλονιά και λίγες είναι).

Τι άλλο θα κάνεις στο διαμάντι του Ιονίου; Θα απολαύσεις τον Μύρτο στα καλύτερα του, καθαρό και γαλήνιο…

Ο νους σου θα πετάξει στους υπέροχους Πετανούς, μια απ’ τι πιο όμορφες και άγριες θάλασσες της Ελλάδας.

Και μόλις κάνεις το μπάνιο σου θα φας σπιτικό φαγητό στην «Ερασμία» δίπλα στη θάλασσα και θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου…

Θα δεις τον Μακρύ Γιαλό με τα υπέροχα νερά και θα απολαύσεις το μπάνιο σου σαν να πρόκειται για πριβέ παραλία.

Θα πας στην πανέμορφη Φτέρη, μια παραλία-όνειρο που είναι το μυστικό των ντόπιων που μοιράζονται με λίγους.

Θα περπατήσεις στο πανέμορφο Ληξούρι, θα πιεις το ποτό σου και μετά θα πας για βραδινό μπάνιο στα Λέπεδα, που είναι 5 λεπτά απ’ την πόλη με αμάξι.

Πριν φύγεις θα περάσεις και απ’ την Σκάλα, θα φας στα ταβερνάκια του χωριού και θα ρίξεις μια βουτιά στην ατελείωτη παραλία που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.

Και φυσικά θα τα ξεχάσεις όλα και θα θες να μείνεις και άλλο μόλις κολυμπήσεις στην Αντίσαμο. Δεν μιλάμε για μια απλή παραλία, μιλάμε για μια πραγματική ζωγραφιά.

Επιβάλλεται να κάνεις μια βόλτα και στην Άσσο, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά ολόκληρης της Ελλάδας. Μόλις καθίσεις για φαγητό ή ποτό και δεις το τοπίο γύρω σου θα νομίζεις ότι είσαι σε παραμύθι.

Ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές. Και η Κεφαλονιά η ιδανική επιλογή. Κάνε μια δοκιμή φέτος και θα μας θυμηθείς…