Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! ΗΘΕΛΕ να ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ για το ΠΡΟΣΤΙΜΟ στη…. ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ στον ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΒΟΛΟΥ!!

100 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδικής κυκλοφορίας για 10 μέρες θα είναι το πρόστιμο σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ για τη μούντζα των οδηγών.

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις ο οδηγός που θα διαπράττει τη… μούντζα, θα του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ παράλληλα θα του αφαιρείται η άδεια κυκλοφορίας και οδήγησης για 10 ημέρες.

Βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς ακριβώς θα εξακριβώνεται η συγκεκριμένη παράβαση…

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, θέλοντας να καυτηριάσει το γεγονός μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1, είπε να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα, θέλοντας να σατιρίσει την ποινικοποίηση από τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας της μούντζας, η οποία τιμωρείται με πρόστιμο εκατό ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.

Έτσι, τηλεφώνησε στην τροχαία Καλλιθέας όπου φάνηκε άτυχος:

Τρεις φορές επιχείρησε και τρεις φορές ουδείς απάντησε.

Έτσι δοκίμασε την τύχη του τηλεφωνώντας σε ένα τμήμα της περιφέρειας.

Κάλεσε στην Τροχαία του Βόλου και προσποιήθηκε ωρυόμενο οδηγό που, δήθεν, πριν από λίγο τον είχε μουντζώσει και βρίσει άσχημα στον παραλιακή οδηγός άλλου αυτοκινήτου.

Αλλά αυτή τη φορά ατύχησε στη φάρσα του…

Από την άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής υπήρξε αρχικά σιωπή, αλλά μετά από λίγο, και ενώ ο «θιγμένος οδηγός» συνέχιζε να φωνάζει έξαλλος για να βρει το δίκιο του, ο άνθρωπος που τον άκουγε ξέσπασε.

Γιατί, για κακή του τύχη, ο γνωστός δημοσιογράφος «έπεσε» επάνω στον Διοικητή της Τροχαίας, κ. Θανάση Κουλούρη, από τον οποίο τα «άκουσε».

Δεν ντρέπεσαι να απασχολείς μια δημόσια υπηρεσία για να κάνεις φάρσα;

Ντροπή σου, σε κατάλαβα, φέρεται να του είπε οργισμένος, ενώ ο Λάλας απτόητος συνέχιζε να παίζει τον ρόλο του οδηγού που είχε θιγεί.

Για ένα-δυο λεπτά έγινε χαμός από τις φωνές των δύο οι οποίες επικάλυπταν η μία την άλλη.

Ώσπου ο Διοικητής που απάντησε στο τηλεφώνημα αποκάλυψε, ότι ο Λάλας του είχε ξανακάνει φάρσα και έτσι αυτή τη φορά δεν την πάτησε.