ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ της GPO για τη Ν.Δ. στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ: ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ και ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ…

ΣΤΟ 75% η ΑΠΟΔΟΧΗ του ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ξεκίνησε από την GPO, για λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος, στις 2 Μαρτίου, διήρκησε περίπου τέσσερις εβδομάδες, διενεργήθηκε για κάθε Νομό ξεχωριστά και σε δείγμα άνω των 4.000 ατόμων!

Σύμφωνα με αυτά που είναι σε θέση να γνωρίζει το Voliotaki.gr από πηγές στα κεντρικά της Ν.Δ. και σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας, για την Μαγνησία υπήρξαν δύο ενότητες στην έρευνα, η μία αφορούσε την αποδοχή, καταλληλόλητα και πρόθεση ψήφου για τους κ.κ. Αγοραστό και Παπαστεργίου, με τον νυν Περιφερειάρχη να σαρώνει στην Μαγνησία, αφού η αποδοχή του άγγιξε το 75% και η δεύτερη ενότητα αφορούσε το βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Σε αυτή τη δεύτερη ενότητα, παρατηρήθηκε η επιλογή του κόμματος να συμπεριλάβει και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, γεγονός που επιβεβαίωσε τους επιτελείς, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκε η πρωτιά της, με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο να ακολουθεί, αφήνοντας πίσω του τους κ.κ. Χρήστο Μπουκώρο, Ζέττα Μακρή, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, Αθανάσιο Λιούπη και τέλος την πρώην Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κα Ελένη Λαϊτσου.