ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 14ΧΡΟΝΗ για ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

Το πρωτοφανές περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε όταν το κορίτσι άρπαξε το σάντουιτς και άρχισε να τρέχει, κάτι που, όπως είπε η ίδια, στους αστυνομικούς, έκανε στο πλαίσιο ενός challenge με συνομήλικές της.

Ανάλογα περιστατικά θα πουν οι καταστηματάρχες δεν είναι πρωτοφανή.

Η απόπειρα της ανήλικης να αρπάξει το σάντουιτς από ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης είχε άδοξο τέλος, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το ξυλοκόπησε.

Άλλη όμως εκδοχή δίνει η πλευρά του καντινιέρη, αν και οι αρχικές πληροφορίες λένε πως ο άνδρας τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της.

Η πλευρά του λέει πως η μικρή σκόνταψε.

«Έπεσε, δεν χτυπήθηκε. Έκλεψε δύο σάντουιτς και το κάνουν αυτό επανειλημμένα, είναι μόδα. Τέλος πάντων τα κυνήγησαν τα παιδιά και έπεσε αυτό», λέει ο πατέρας του ψητοπώλη.

Από την πλευρά του, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού πως δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, καθώς δε θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Οι γονείς της ανήλικης από την άλλη κατέθεσαν μήνυση για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.