ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! “ΕΦΥΓΕ” από τη ΖΩΗ ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΣΛΗΣ!!

ΣΟΚ! Πραγματικό ΣΟΚ, από τις ειδήσεις που δεν θέλεις να ακούς ή να γράφεις. Απόλυτο πένθος, στενοχώρια και σιωπή… 

Σήμερα το πρωί ”έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο πρώην Διαιτητής της Basket League (σταμάτησε το 2019) Θανάσης Δεσλής, ο οποίος βρισκόταν με απόσπαση στο νησί της Σύμης, ως Λιμενικός στο επάγγελμα.

Το πρωί δεν αισθανόταν καλά και όταν κατέβηκε στο λιμάνι για δουλειά, έχασε τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του (μεταξύ των οποίων και του προπονητή του Α.Ο. Σύμης Γιώργου Λούππη) δεν κατέστη εφικτό να τον επαναφέρουν.

Ο Βολιώτης διαιτητής αγαπούσε πολύ τη Σύμη και φυσικά το Μπάσκετ και τη Διαιτησία.

Μάλιστα είχε παρακολουθήσει και το πρόσφατο παιχνίδι των εφήβων ανάμεσα στον Α.Ο. Σύμης και τον Κολοσσό.

Δυστυχώς, από σήμερα ο Θανάσης δεν είναι ανάμεσα μας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού. Το Voliotaki συλλυπάται την οικογένεια και τους φίλους του, αιώνια να είναι η μνήμη του!

E.O.K.: Ενας νέος άνθρωπος που είχε αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή του στο μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο Θανάσης Δεσλής, ο οποίος είχε σταματήσει τη διαιτησία το 2019, πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στη Σύμη όπου υπηρετούσε ως λιμενικός. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και τη συμπαράστασή τους στον μεγάλο τους πόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο.Δ.Κ.Ε.: ”Πένθος επικρατεί σήμερα στην ελληνική διαιτησία από τον άδικο χαμό ενός μέλους της: Του Θανάση Δεσλή. Ενός νέου ανθρώπου, ενός οικογενειάρχη αξιωματικού του Λιμενικού και ενός Διαιτητή που επέδειξε ήθος κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του. Ο Θανάσης Δεσλής έχασε σήμερα τη ζωή του αιφνίδια, σε ηλικία μόλις 49 χρόνων. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη. Αποτέλεσε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Μαγνησίας, όπου συμμετείχε στη σχολή το 1996. Το 1999 αξιολογήθηκε στη Γ’ Εθνική, τέσσερα χρόνια μετά ανέβηκε στη Β’, το 2006 στην Α2 και το 2009 ανήλθε στην Α1. Δέκα χρόνια σφύριξε ανελλιπώς σε παιχνίδια της ανώτατης κατηγορίας. Τόσο οι Έλληνες διαιτητές όσο και η διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος του εύχονται καλό ταξίδι και καλή δύναμη στην οικογένεια του. Καλό Ταξίδι Φίλε Θανάση… Αιώνια σου η μνήμη…