ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΟΣ: ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ για το ΚΛΑΔΕΜΑ των ΔΕΝΤΡΩΝ στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ! ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΥΜΕ τα ΔΕΝΤΡΑ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τους ΔΗΜΟΤΕΣ από ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Για μια ακόμη φορά, άσχετοι, αλλά και αμετανόητοι προβοκάτορες, που δυστυχώς παρασύρουν και καλών προθέσεων πολίτες, επιχειρούν να προκαλέσουν θόρυβο για το κλάδεμα των δέντρων που γίνεται στην πόλη, με τις υποδείξεις των επιστημόνων – γεωπόνων της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου και που γίνονται με διττό στόχο:

Αφ΄ ενός μεν για την αναζωογόνηση των ίδιων των δέντρων, αφ’ ετέρου δε για την προστασία των πολιτών από ατυχήματα.

Τελευταίο «κρούσμα» οι ακατανόητες «διαμαρτυρίες» στην περίπτωση της Πορταριάς με τις τακτικές εργασίες κλαδέματος στους πλάτανους της Πλατείας  που πραγματοποιούνται από συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Πολλά από τα δέντρα αυτά είναι σάπια και ξερά και εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων και μάλιστα  σ’ ένα τέτοιο χώρο όπως η πλατεία με τους πολυπληθείς επισκέπτες.

Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή πρόσφατα σημειώθηκαν δύο ατυχήματα με τις πτώσεις γιγαντιαίων δέντρων και πως από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα.