5 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ στα ΠΟΤΑΜΙΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ – ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ που ΑΞΙΖΕΙ να ΖΗΣΕΤΕ – ΣΕ ΔΟΥΝΑΒΗ, ΡΗΝΟ, ΣΗΚΟΥΑΝΑ, ΒΟΛΓΑ και ΔΟΥΡΟ!!

Θα θαυμάσετε παραποτάμιες πόλεις και χωριά και συγκλονιστικά τοπία

Μέσω Δούναβη, Ρίνου, Δούρου, Βόλγα, Σηκουάνα -και όχι μόνο- μπορείτε να διασχίσετε την Ευρώπη ανακαλύπτοντας τους πολιτιστικούς και ιστορικούς θησαυρούς της.

Ταξιδέψτε και δείτε με έναν διαφορετικό μοναδικό τρόπο τα γραφικά τοπία της Ολλανδίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ουγγαρίας και της Ελβετίας ή της Πορτογαλίας και της Ρωσίας.

Επιλέξτε μια από τις πολλές κρουαζιέρες που διοργανώνονται στα ποτάμια της Ευρώπης και επισκεφθείτε τα οινοπαραγωγικά χωριά της Γερμανίας, την ιστορική Βιτεμβέργη, τους ιδιαίτερους ανεμόμυλους της Ολλανδίας, τις κομψές λεωφόρους του Παρισιού και τα διάσημα οινοποιεία της γαλλικής εξοχής αλλά και τις μαγευτικές παραποτάμιες περιοχές της Πορτογαλίας και τις συγκλονιστικές εκκλησίες της Ρωσίας.

Ρομαντικός Δούναβης

Για όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε μια ρομαντική κρουαζιέρα υπό τους ήχους του γαλάζιου Δούναβη, δεν έχετε παρά να μπείτε στο πλοίο και να αφήσετε το υπέροχο αυτό ποτάμι να σας ταξιδέψει.

Στη διάρκεια του ταξιδιού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα που βρίσκονται κατά μήκος του.

Από το Κάστρο της Βουδαπέστης και το Κοινοβούλιο μέχρι τη διάσημη γέφυρα των Αλυσίδων που ενώνει τη Βούδα με την Πέστη, τη μεγάλη αγορά που βρίσκεται εκεί από το 1896, τα θερμά λουτρά Széchenyi και φυσικά όλη την παραποτάμια art nouveau αρχιτεκτονική της πόλης.

Στη συνέχεια θα φτάσετε στην Αυστρία, θα εξερευνήστε το Αβαείο Göttweig στο Krems, ένα μοναστήρι βενεδικτίνων μοναχών που λειτουργεί εδώ και 9 αιώνες και έχει στην ιδιοκτησία του πολλούς από τους αμπελώνες κατά μήκος του Δούναβη αλλά και το μαγευτικό Salzburg.

Αν το επιθυμείτε θα γνωρίσετε τη μουσική κληρονομιά της Αυστρίας μέσω συναυλίας με έργα των Μότσαρτ και Στράους και θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο βιεννέζικο βαλς.

Μετά την Αυστρία ακολουθεί το Passau στη Γερμανία, μια πόλη με υπέροχη αρχιτεκτονική, χρωματιστά κτίρια, στοές και τον μπαρόκ ύφους καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου του 17ου αιώνα.

Στο Regensburg επίσης στη Γερμανία, μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης και την αρχαιότερη πόλη κατά μήκος του ποταμιού, θα περπατήσετε στα στενά δρομάκια και θα πιείτε τον καφέ σας σε ένα από τα κουκλίστικα καφέ.