ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΑΝΑ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΗΣ, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ μέσα από την ΕΚΠΟΜΠΗ του Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Απαιτείται πρωινό δρομολόγιο από τα νησιά, το καλύτερο θα ήταν να πραγματοποιείται από ταχύπλοο – Το υπουργείο ζήτησε τις απόψεις μας για τη λειτουργία του υδατοδρομίου…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Περίσσης παρουσιάζοντας αναλυτικά όλα τα εν εξελίξει έργα στο νησί, αλλά και αυτά που βρίσκονται στο στάδιο των μελετών, αναφέρθηκε και σε εκείνα που διεκδικούνται από τη δημοτική αρχή, μεταξύ των οποίων η στελεχοποίηση του Κέντρου Υγείας, η δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ αλλά και η πρωινή συγκοινωνιακή σύνδεση με την ηπειρωτική Μαγνησία, από τα νησιά, ιδανικά με ταχύπλοο σκάφος. Τέλος, αποκάλυψε ότι το υπουργείο ζήτησε την άποψη της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία του υδατοδρομίου, γεγονός από το οποίο αντιλαμβάνεται ότι και αυτό το κομμάτι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του.